Pe moment am decis sa ignoram vibratiile de care ziceam mai sus. Zboara bine si asta e cel mai important. Intradevar pe la 40-50% throttle in zbor vad linii/jello dar nu e grav.
Dupa cateva ore de simulator zilele trecute, azi am iesit pentru prima data la zbor, in acro mode. Imi place foarte mult cum zboara. Nu eram deloc stresat la stickuri, am facut ture de camp, am exersat curbe coordonate, orbite, etc. Simulatorul a ajutat foarte mult. N-am cazut niciodata cu el si nu m-am infipt in nimic :) Stiu, asta inseamna ca poate nu am zburat suficient de repede... mai ridicam unghiul la camera.
Am gasit si o metodat foarte buna de aterizat precis. Vin ca si cu un avion, ma aliniez mai de departe si reduc unghiul (viteza) incet in timp ce vin in linie dreapta spre mine. Mi-a iesit de fiecare data, aterizat 'la picior'.
Bateriile tin suficient, am zburat cu 2s 700mAh si 850mAh, am cam 5-6 minute in aer si dupa ce cobor sunt la 3.7v/celula.
Abia astept sa mai ies, nu m-am saturat deloc azi. Parca am descoperit o jucarie noua. Zau ca nici cu avionase noi nu am patit asa. :wub:
- imi trebuie mai multe baterii
- cred ca vreau upgrade la ochelari (FOV mai mare si DVR). Cel mai probabil o sa incerc sa vand ce am acuma (Attitude v2) si ma uit dupa anunturi de HD2. Acuma ca au iesit HD3, tot mai multe 2-uri apar la vanzare.