MUGUREL., la 30 April 2017 - 10:28 PM, a spus:
Dl Vip_Eol, cercetari se fac, s-au facut si se vor mai face. Problema e ca au fost si actini concrete. La unele s-au primit promisiuni, la altele inca se asteapta solutii, raspunsuri. Ideie e ca membrii si ceilalti modelisti nu vad rezultate reale. Din nefericire asa se rezolva real la noi doleantele cetattenilor. Din aceasta cauza plus discutiile sterile au scazut increderea aeromodelistilor ca se va obtine ceva de la autoritati.
Daca totusi aveti o solutie reala haideti sa o vedem. Pana acum am citit doar generalitati scrise de dumneavoastra!
Va doresc o seara frumoasa!
Mugurel
Era un răspuns pentru Garet care vrea acțiuni mai în forță. Vorbeam de cercetări la modul de documentare. Valabil pentru fiecare dintre noi, altfel discutăm inutil și în pierdere de timp.
Cunosc foarte bine majoritatea acțiunilor ARA până la momentul ieșirii mele din asociație. Nu am acuzat pe nimeni că nu ar fi făcut nimic, ci (dacă tot vreți să tranșăm cauza) că acțiunile au fost haotice, cu consum mare de energie și de cele mai multe ori foarte greșite. Ne place să ne furăm singuri căciula ? Walter, îmi pare rău. știu că-l aperi pe Andraș și acum de parcă ar fi copilul tău, dar e principalul vinovat, din start. I-am spus-o direct așa că nu se poate numi bârfă. Poate-și aduce aminte și de ce.
Generalitățile scrise de mine, le numiți dumneavoastră, sunt considerente legale care permit aeromodeliștilor să se mai bucure încă o mică perioadă de pasiunea lor fără să fie nevoiți să plătească sume aberante, să-și pună cip-uri pe modele și alte năzdrăvenii.
Este inacceptabil să pleci din start pe idei de compromis doar să mărești numărul de membri. Că nu vrea ăla că intră cutare, sau alte bazaconii. Dar ce ? Sunteți dați cu aur ? Nu vrea să devină membru, pa și pusi !
Un Președinte trebuie să organizeze și să delege atribuții, nu să muncească singur. Nu știu alte cazuri, dar i-am oferit ajutorul și l-a refuzat.
Să continui lista ? Ajung la Statut și la ... multe. Ultima: Atitudine părtinitoare față de membrii ARA. Unii sunt mai membri decât ceilalți.