Flying Buddha, la 29 May 2017 - 12:08 PM, a spus:
Sunt socat si minunat de cat se poate abera.
De curiozitate, de profesie esti scriitor? sau mai si zbori aeromodele?
Ma bucur ca in toata discutia uitati ca suntem toti in UE.
PS> nu mai intru pe RHC de mult, asa ocazional, pentru ca m-am saturat sa vad cat se abereaza despre nimic de ce nu tine de fapt despre aeromodelism, pacat de forum dar toate au un inceput si un sfarsit, dovada ca mai are forumul gen 10 useri pe zi care intra dar niciun moderator nu isi doreste sa il revigoreze.
La inceput, intram pe RHC de 3 ori pe zi, acum o data la 3 luni.
Dănuț (îmi permiți să-ți spun așa că am văzut că ...?), ai grijă să nu rămâi așa ... ”gen” uimit.
De curiozitate ! E o rușine să fii scriitor, sau să stăpânești decent limba română și să poți scrie relativ cursiv (spun asta deoarece toate textele de aici, ale mele, suferă de cecitate datorită faptului că scriu direct) ? Ești, cumva, de părere că era mai bine să fiu ”gen” manelist ? S-a întors lumea în zbor pe spate și nu știu eu ? Ori doar unii români ?
Că tot ești curios: am două meserii. Una cu practică continuă, cam 22 de ani și una pe care am practicat-o doar vreo 7-8 ani la modul serios - Jurist. Jurist și nu avocat pentru că la momentul când am terminat facultatea nu am avut 30.000 de mărci să dau șpagă pentru intrarea în Barou, iar mai târziu nu am mai fost interesat.
Prin urmare, am o licență în drept și o practică cum am spus, deci, aș zice că am ceva competențe în domeniul juridic. Tu ? Ceva atingeri cu domeniul, sau doar după televizor și presă ? Știi !!! : ”Ați mințit poporul cu televizorul !” S-a schimbat în ”Prostiți poporul cu televizorul !”
Dacă erai ”decent” și ”vertical” veneai cu argumente de ”gen”: legea cutare spune așa () la art.() privitor la apartenenţa statului Român la UE; şi nu veneai doar cu vorbe de clacă ”gen” : aberații.
Sunt de părere că ai dat un click eronat și nu ți-ai dat seama. La secțiunea ARA tot timpul au fost discuții pe teme legislative, iar în privința construcțiilor, doar cum să construim o strategie viabilă să ne păstrăm pasiunea neatinsă.
E interesantă statistica ta cu cei doar 10 oameni care mai accesează forumul. După ce metodă ai făcut măsurătorile dacă mai intri o dată la 3 luni ?
Să fii iubit.
P.S. Aștept răspuns peste 3 luni. :rolleyes: