Conectare mini OSD la CX20
Postat 19 April 2017 - 07:10 PM
Postat 19 April 2017 - 07:36 PM
https://github.com/j...the-Quanum-NOVA)
Ce vrei sa afiseze se alege din aplicatia de configurare osd
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 April 2017 - 07:36 PM
Postat 19 April 2017 - 07:50 PM
Postat 19 April 2017 - 08:36 PM
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 April 2017 - 08:37 PM
Postat 19 April 2017 - 08:59 PM
Postat 19 April 2017 - 09:15 PM
Pentru restul, pus mana si citit.
Postat 20 April 2017 - 07:41 AM
renatoa, la 19 April 2017 - 08:36 PM, a spus:
Gandire de.... Cand esti cu ochelarii pe ochi e mai simplu sa arunci ochii in colt la ecran sa vezi cata baterie mai ai decat sa nimeresti pe orbeste switchuri pe statie sa cante taranisu bateria. Eu la zmr am anulat telemetria e statie si am pe osd doar bateria, timpul de zbor si numele. Mult mai eficient, mult mai simplu.
Postat 20 April 2017 - 07:58 AM
NelutuPO, la 19 April 2017 - 08:59 PM, a spus:
Daca ai varianta de CX-20 cu APM e simplu, exista un cablu Y care se duce si la telemetrie si la OSD.
Dupa care din setarile de la Mission Planner activezi si OSD-ul.
Vezi ca daca nu ai si modulul de conectat OSD la USB nu poti modifica afisajul default, in principiu are informatiile respective dar s-ar putea sa nu fie perea grozav plasate.
Alta chestie: ai grija la cablajul Y, la unele e inversat RX cu TX la iesirea spre OSD si nu se actualizeaza.
Alta chestie2: vezi sa fie ground-ul conectat cum trebuie, altfel risti sa-ti dispara OSD-ul cand turezi mai mult motoarele...
Aceasta postare a fost editata de Garett: 20 April 2017 - 08:02 AM
Postat 20 April 2017 - 08:18 AM
RedDevil, la 20 April 2017 - 07:41 AM, a spus:
Gandire de om care nu vrea sa ii fie distrasa atentia de la imagine. Si care poate sa se puna in mintea altuia, nu doar sa impuna stilul lui care poate pentru altii e nepotrivit...
In cei doi ani de dezvoltare si suport remzibi osd am interactionat cu sute de oameni care l-au cumparat, asa ca stiu cam orice mod in care ar putea vrea cineva sa il foloseasca.
OSD-urile s-au facut configurabile pentru gandim diferit. Eu in final am renuntat la el de tot, nu imi trebuie toate numerele alea pe ecran, ma distrag.
Sunt curios chiar initiatorului topicului la ce ii sunt utile... :unsure:
Mai e pericolul sa dezvolti un stil de pilotaj dependent de OSD... ceva sa mearga prost si sa ramai fara datele astea... sau chiar fara imagine... OSD-ul e doar inca o veriga intr-un lantz care poate cadea.
Postat 20 April 2017 - 08:40 AM
renatoa, la 20 April 2017 - 08:18 AM, a spus:
In cei doi ani de dezvoltare si suport remzibi osd am interactionat cu sute de oameni care l-au cumparat, asa ca stiu cam orice mod in care ar putea vrea cineva sa il foloseasca.
OSD-urile s-au facut configurabile pentru gandim diferit. Eu in final am renuntat la el de tot, nu imi trebuie toate numerele alea pe ecran, ma distrag.
Sunt curios chiar initiatorului topicului la ce ii sunt utile... :unsure:
Mai e pericolul sa dezvolti un stil de pilotaj dependent de OSD... ceva sa mearga prost si sa ramai fara datele astea... sau chiar fara imagine... OSD-ul e doar inca o veriga intr-un lantz care poate cadea.
Informatiile nu pot fi luate in calcul, trolii nu prezinta credibilitate. Fiecare face ce vrea, dumneata ai fost primul care ai incerca sa iti impui viziunea asupra omului. Daca el asa vrea sa faca foarte bine. Si eu nu i-am impus omului sa faca ca mine, eu aduceam un argument la dorinta lui, dar nah trolul tot trol ramane...
Postat 20 April 2017 - 08:57 AM
Postat 20 April 2017 - 09:00 AM
renatoa, la 20 April 2017 - 08:57 AM, a spus:
Nu am aderat nicaieri, Din cauza celor ca dumneata si a altora s-a dus naibii ARA. si ca sa nu mai poluam topicul aiurea eu aici ma opresc, oricum cu trolii nu ai ce discuta eligibil...
Postat 20 April 2017 - 11:14 AM
Postat 20 April 2017 - 11:16 AM
Garett, la 20 April 2017 - 07:58 AM, a spus:
Dupa care din setarile de la Mission Planner activezi si OSD-ul.
Vezi ca daca nu ai si modulul de conectat OSD la USB nu poti modifica afisajul default, in principiu are informatiile respective dar s-ar putea sa nu fie perea grozav plasate.
Alta chestie: ai grija la cablajul Y, la unele e inversat RX cu TX la iesirea spre OSD si nu se actualizeaza.
Alta chestie2: vezi sa fie ground-ul conectat cum trebuie, altfel risti sa-ti dispara OSD-ul cand turezi mai mult motoarele...
Multumesc,poate am sa revin cu intrebari daca nu ma descurc.Stima!!
Postat 20 April 2017 - 11:31 AM
Doar cu poze e mai greu, eu am Venture si APM-ul e pus sub cadru nu deasupra ca la CX/Nova.