Buna dimineata!
Domnul Mugurel aveti domne grija cu onoarea, ca se pateaza si usor si se spala destul de greu. - aceasta e de la dl Xorg.
Deci eu de cand sunt moderator nu am blocat pe nimeni si nici nu am sters nici o postare! Asta nu inseamna ca nu exista motive de blocare. Si nu o voi face atat timp cat nu degenereaza in atac la persoane!
Pentru dl. Vip_Eol despre segregare v-am raspuns in 25.04.17 dar voi repeta- Plus partea cu segregarea. Aici mentionez urmatoarele: ARA face segregare pentru ca membrii sai si nu numai, sa poata participa la o manifestatie aeromodelistica in conditii de legalitate. Segregarea se face doar pentru manifestatii organizate. ARA face segregarea in calitate de organizator de activitati aeromodelistice nationale sau regionale.
Baza legala e doar pentru membri si daca segregarea se aproba si apare NOTAM-ul inseamna ca cerea e legala. De segregare beneficiaza toti participantii si asa va fi mereu cat va exista ARA.
Motivul momentan e o HG care limiteaza zborul la liber sub 500g. Restul trebuie identificat. Prin segregare participantii la adunari vor fi in legalitate.
"Acesta este motivul pentru care continuarea acțiunilor asociației pe aceeași linie ar putea duce, de fapt, la o îngrădire a aeromodelismului." Haideti inapoi in asociatie, depunetiva candidatura pentru presedinte si schimbati directia negocierilor daca vi se par NOK. Aveti votul meu!
Cat despre galusca - asteptam sugestii sa putem inghiti toti galustile si sa zburam liberi!
Toti vrem de fapt sa zburam si nu sa inghitim galuste!
O zi frumoasa!
Mugurel
Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 27 April 2017 - 06:10 AM