Salut am un monstru de heli, l-am setat cu setari de baza zic eu ok in tot acest timp motorul a fost deconectat(chiar si cand am binduit Rx cu statia.
M-am dus la camp si am conectat bateria surpriza nu a facut nici car nici miau....ce sa fac unde am gresit.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
AJUTOR HENSELEIT TDR 800
Postat 14 April 2017 - 06:14 PM
Ce esc sau ubec e in model? Cum alimentezi electronica? Ai reconectat firele de la motor?(el face sunete nu esc-ul).
Niste poze fara cupola ar fi de ajutor... sau macar ce electronica e inauntru(esc/rx/gyro/servo)
Niste poze fara cupola ar fi de ajutor... sau macar ce electronica e inauntru(esc/rx/gyro/servo)
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 14 April 2017 - 06:16 PM
Postat 05 July 2019 - 01:31 AM
sandu62, la 14 April 2017 - 05:58 PM, a spus:
Salut am un monstru de heli, l-am setat cu setari de baza zic eu ok in tot acest timp motorul a fost deconectat(chiar si cand am binduit Rx cu statia.
M-am dus la camp si am conectat bateria surpriza nu a facut nici car nici miau....ce sa fac unde am gresit.
Multumesc.
Multumesc.
Se prezinta si zboara impecabil modelul de la tine. Ca nou !
Ca tot nu prea stiai ce echipare are !.. Regulatorul este Kontronik 200 Amp HV, si motorul Actro .
Multumesc inca o data .
Aceasta postare a fost editata de mihado_logo: 05 July 2019 - 01:32 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1