A venit timpul ca avioanele si planoarele pe care Adi le-a iubit atat de mult, sa-si ia zborul catre alti iubitori de aeromodelism. Asta e menirea lor, sa zboare...Asa ca o sa pun cateva modele pentru vanzare, o sa mai
urmeze cateva, cand o reusesc sa aflu ce specificatii au.
4. RadJet 800 de la HK . Gata de joaca , esc 60A Turnigy , motor , servo HK .
Pret : 350 lei Aspect 9 din 10
5. HyperBipe 900mm EPO .Un biplan de la HK extrem de distractiv .Este gata de zbor.
Pret : 500 lei Aspect 9,5 din 10
7. Acromaster de la Multiplex .Avion de acrobatie .Echipat cu servouri digitale de la HK , Esc60A Turnigy si motor SK3 de la HK .
Pret : 700 lei Aspect 10 din 10
http://s9.postimg.org/cjlqy9clb/DSC_0636.jpg http://s9.postimg.org/ahl9k0em7/DSC_0638.jpg http://s9.postimg.org/6vautmiv3/DSC_0633.jpg
Pagina 1 din 1
Mai multe aeromodele
Postat 08 April 2017 - 05:35 PM
Trist moment... sper sa am timp si putere sa fac asta personal, cu ale mele...
Multumiri celor care se ocupa de aceasta actiune.
Multumiri celor care se ocupa de aceasta actiune.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 08 April 2017 - 10:43 PM
Trist moment.😟
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 09 April 2017 - 09:41 AM
Da, intradevar foarte trist... dar acum cand Adi nu mai este printre noi, Andrei nu zboara aeromodele, eu nici atat, asa ca cea mai buna varianta este ca ele sa ajunga sa zboare din nou... macar in amintirea lui Adi, care a iubit atat de mult zborul si aeromodelele.
Stiu ca mai avusese un topic deschis, cand a vrut sa mai vanda din modele, dar l-a inchis cand i-am spus le pastreze, stiind ce bucuros a fost pentru fiecare in parte cand le-a cumparat si zburat.
Stiu ca mai avusese un topic deschis, cand a vrut sa mai vanda din modele, dar l-a inchis cand i-am spus le pastreze, stiind ce bucuros a fost pentru fiecare in parte cand le-a cumparat si zburat.
Postat 13 April 2017 - 03:17 PM
Buna ziua. As vrea eu punctul 7, Multiplex Acromaster. V-am trimis mesaj personal.
Postat 13 April 2017 - 09:47 PM
AdrianDim, la 09 April 2017 - 09:41 AM, a spus:
Da, intradevar foarte trist... dar acum cand Adi nu mai este printre noi, Andrei nu zboara aeromodele, eu nici atat, asa ca cea mai buna varianta este ca ele sa ajunga sa zboare din nou... macar in amintirea lui Adi, care a iubit atat de mult zborul si aeromodelele.
Am trimis mesaj pe privat de cateva zile !?
Mai sunt de actualitate ?
Easy star 2
Funman
Twinstar
Skyrunner
Funman
Twinstar
Skyrunner
Postat 14 April 2017 - 05:58 PM
Buna seara, numarul 7 Acromaster este retinut momentan, multumesc mult pentru interes.
Postat 19 April 2017 - 03:10 PM
Buna ziua, modelele au fost vandute, rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc mult.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1