Buna ziua, am o problema cu o barca de plantat big boss halabama. O dau la apa, functioneaza normal 2-3 minute, apoi nu mai primeste absolut nici o comanda. Dupa cateva zile functioneaza normal. Testata pe uscat functioneaza normal.Ce problema ar putea avea?
Pagina 1 din 1
Big boss halabama Rog ajutor!
Postat 09 March 2017 - 05:34 PM
Testeaza diatanta pe uscat la care primeste comenzi. E posibil sa fie din antenele emisiei receptie
Postat 09 March 2017 - 06:31 PM
Dupa ce o scot pe uscat nu mai primeste absolut nici o comanda. O las cateva zile si isi revine. Daca o testez acasa nu face nici un fel de problema. Problema apare dupa cateva minute de functionare pe apa. La circuitul electronic sau la butonul on/off este uscat. La motoare nu am acces. E posibil sa ia apa la vreun motor si asta sa fie cauza? Si dupa ce se usuca sa isi revina?
Postat 09 March 2017 - 06:40 PM
Oricum pentru o constatare trebuie desfacuta.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 09 March 2017 - 07:56 PM
problema poate fi din cauza regulatorului care probabil intra în protecție și taie curentul când o pui în apa din cauza consumului ridicat.pe uscat motoarele merg în gol consumul este mic și din cauza aceea nu se întâmpla nimic .
probabil receptorul este alimentat din regulator nu ai BEC separat iar atunci când regulatorul intra în protecție taie curentul și la receptor.
asta e o posibilitate care ar trebui verificata..părerea mea oricum trebuie dusa la un doctor cu aparate de măsură și toate cele ...succes
probabil receptorul este alimentat din regulator nu ai BEC separat iar atunci când regulatorul intra în protecție taie curentul și la receptor.
asta e o posibilitate care ar trebui verificata..părerea mea oricum trebuie dusa la un doctor cu aparate de măsură și toate cele ...succes
Aceasta postare a fost editata de nid1975: 09 March 2017 - 07:57 PM
Tel 0728777780
Postat 12 March 2017 - 11:23 AM
Multumesc pentru raspunsuri. Am rezolvat. Era receptorul telecomenzii.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1