Pagina 1 din 1
Piper Super Cub cliped wing de la Dumas conversie rc
Postat 27 February 2017 - 07:39 AM
Iarna aceasta am ales sa transform acest kit de Piper J3 , de la zbor liber cu motor de cauciuc, in Piper Super Cub rc.
Desi pare un pic ciudat cu aripa mai scurta,am ales acest model pentru ca imi place cum arata, cat si mai ales pentru abilitatile lui acrobatice.
Pentru a finaliza modelul a trebuit sa fac mai multe modificari dar pina la urma in asta consta placerea de a converti aceste kit-uri clasice.
Citeva date despre model :
-producator Dumas
-kit balsa taiat laser
-tip constructie "stick and tissue"
-anvergura 762mm
-lungime 600mm
Pentru conversie am folosit:
- motor brushless, E-flite Park 280, 2200 kv,15g, 2s, elice 7x4, trage 340g
-esc 10 A
-acumulator Li-po 2s, 450mAh
-microservo digital 3,5g x 4buc.
-inpinzit cu oralight
-greutate rtf 200g
Voi reveni cu poze.
Desi pare un pic ciudat cu aripa mai scurta,am ales acest model pentru ca imi place cum arata, cat si mai ales pentru abilitatile lui acrobatice.
Pentru a finaliza modelul a trebuit sa fac mai multe modificari dar pina la urma in asta consta placerea de a converti aceste kit-uri clasice.
Citeva date despre model :
-producator Dumas
-kit balsa taiat laser
-tip constructie "stick and tissue"
-anvergura 762mm
-lungime 600mm
Pentru conversie am folosit:
- motor brushless, E-flite Park 280, 2200 kv,15g, 2s, elice 7x4, trage 340g
-esc 10 A
-acumulator Li-po 2s, 450mAh
-microservo digital 3,5g x 4buc.
-inpinzit cu oralight
-greutate rtf 200g
Voi reveni cu poze.
Postat 27 February 2017 - 08:11 PM
La aripa am facut urmatoarele modificari:
-am placat bordul de atac cu balsa de 1mm iar pentru asta am subtiat bordul de atac al nervurilor intrados/extrados cu un 1mm.
-lonjeroane din balsa de 3x3 mmm chesonate tot cu balsa de 1mm orientata cu fibra perpendicular.
-eleroane
-aripa fara diedru
-am placat bordul de atac cu balsa de 1mm iar pentru asta am subtiat bordul de atac al nervurilor intrados/extrados cu un 1mm.
-lonjeroane din balsa de 3x3 mmm chesonate tot cu balsa de 1mm orientata cu fibra perpendicular.
-eleroane
-aripa fara diedru
Arata acest topic
Pagina 1 din 1