Pai aici intre BA si capetele nervurilor e o bagheta de balsa de 2 sau 3mm. Era cu gauri (patrate) care 'urca' pe capetele nervurilor si sta intre placajul de dbox.
Nu ma refeream doar la munca necesara pentru BA, in general activitatile de finisat, cam pe unde suntem acuma.
In orice caz, trebuie sa ma misc. Weekendul viitor va fi un targ de aeromodele anual aproape de mine si am primit aprobare de la conducere sa vin cu jucarii acasa doar daca termin la ce lucrez acuma. Cam asta e un argument general, cand vad vreun avionas nou sau ma gandesc sa cumpar ceva: "dar mai ai 3 in lucru, de ce nu le termini pe alea?" :unsure:
Daca tot ne apropiem, ne-am urcat pe cantar. Aripa, 88g si 89g. Nu stiu daca inseamna mult sau e ok dar ma bucur ca nu-i diferenta mai mare. Nici cantarul nu e cel mai precis. Am pus si tot ce mai e gata, aripi, fuselaj cu tot ce e in el si cozi.
Fara folie, baterie si 2 servouri suntem la 395g total. E tare mult? Nu prea pot sa-mi imaginez cat va adauga infolierea. Vedem. Sa vedeti acuma cat o sa-mi trebuiasca pana ma decid cum combin cele 2 culori, avem verde si portocaliu fosforescente. E poza undeva mai la inceput pe aici.
Fisiere atasate
-
084.jpeg (165.31K)
Number of downloads: 7
-
085.jpeg (212.64K)
Number of downloads: 10