Modelism - RHC Forum: doresc info despre bricul mircea - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

doresc info despre bricul mircea

#1 Useril este offline   zeyas 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 22 January 2006 - 10:39 PM

Salut, as dori mai multe info despre macheta bricul mircea (am trimis e-mail celor de acolo dar nu mi-au raspuns inca) .. as dori sa stiu cat de mare este daca este din lemn sau nu si alte informatii daca cineva le are .. de asemenea daca al cumpar se paote trimite in canada/toronto?
0

#2 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 23 January 2006 - 03:21 AM

Bine ai venit.
In primul rand este bine sa stii ca nu-i bric. Este barc cu artimon. Cel dinaintea lui....cel pierdut in furtuna....avea doar doi arbori si era bric. S-a pastrat denumirea de bric din motive sentimentale.
A fost construit in Germania, intre cele doua razboaie mondiale, la santierele din Hamburg ale firmei Blohm & Voss. Aceeasi firma ce a facut avioanele asimetrice....
Un amanunt si gata. Arborii sunt din otel iar in interior este gaz inert sa nu rugineasca. Puntea este din teck (supranumit si arborele de fier deoarece este mai greu decat apa si foarte tare). Balustradele din mahon....este o bijuterie. In lume mai sunt trei nave de acest fel. Surori.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 23 January 2006 - 03:24 AM

0

#3 Useril este offline   horia99 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 53
  • Inregistrat: 23-November 05

Postat 23 January 2006 - 02:12 PM

eu stiam ca inafara de Mircea mai sunt 4 :(Eagle-SUA ; Sagres-Portugalia; Tovarishch-Ucraina;Gorch-Foch II-Germania).cea din germania este o copie a celui original deoarece originalul a fost luat de sovietici drept captura de razboi si a ramas Ucrainei dupa caderea URSS.
0

#4 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 08-September 03

Postat 23 January 2006 - 02:24 PM

zeyas, la 22 Jan 2006, 22:39, a spus:

Salut, as dori mai multe info despre macheta bricul mircea (am trimis e-mail celor de acolo dar nu mi-au raspuns inca) .. as dori sa stiu cat de mare este daca este din lemn sau nu si alte informatii daca cineva le are .. de asemenea daca al cumpar se paote trimite in canada/toronto?

Daca este vorba despre asta atunci este din plastic.
Cu raspunsul la e-mail, am senzatia ca este mai problematic.
Bafta!
0

#5 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 23 January 2006 - 02:27 PM

Multumesc pentru informatie. Mi-am reactualizat cunostintele.
0

#6 Useril este offline   zeyas 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 23 January 2006 - 10:44 PM

ok, super, multumesc pt raspunsuri (si ami cer scuze ca a fost o mica neintelegere intre ceea ce vroiam dar totusi este interesant) ... deci absolut macheta este din plastic? ... stie cineva totusi de unde as putea lua o macheta (pe caer sa o asamblez eu) sin lemn? ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro