Buna ziua, sunt si eu nou pe forum, am ajuns aici deoarece cautam niste informatii.
Doresc si eu sa fac o masina rc de drifturi, vreau sa stiu si eu ce piese imi trebuiesc.
Masina va fi la o scala de 1/10, sasiul sau partea de jos o sa fie facuta din aluminium la fel ca si caroseria.
Pana acum m-am gandit sa ii pun, motorul s10 blast, acumulatorul LRP Ni-MH 3000mAh Deans, rotii Absima 1/10, radiotelecomanda: LRP B2-STX 2.4GHz, receptor A3-RX, ce ar mai trebui?
Pagina 1 din 1
Buna ziua.
Postat 07 January 2017 - 09:12 PM
Iti trebuie motor, esc sa controlezi motorul, servo pt directie, acumlator, telecomanda plus receptor.
Inafara de cele de mai sus iti trebuie un roler. Rolerul nu este doar o tabla si o carcasa. Are planetare,diferentiale,suport motor,suport servo,cupe, hexuri etc etc.
Inafara de cele de mai sus iti trebuie un roler. Rolerul nu este doar o tabla si o carcasa. Are planetare,diferentiale,suport motor,suport servo,cupe, hexuri etc etc.
Postat 07 January 2017 - 09:38 PM
Ce ai tu acolo sunt niste jucarii pt copii din punctul meu de vedere.
Cand cumperi o masinuta te gandesti in primul rand la piesele de schimb daca gasesti in tara.
Ce faci cu o masinuta la care nu gasesti piese. Te joci de doua trei ori si porma o arunci. Masinutele se strica fie ele de firma sau nu.
Cand cumperi o masinuta te gandesti in primul rand la piesele de schimb daca gasesti in tara.
Ce faci cu o masinuta la care nu gasesti piese. Te joci de doua trei ori si porma o arunci. Masinutele se strica fie ele de firma sau nu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1