stiganas, la 11 November 2018 - 04:59 PM, a spus:
Inca o zi frumoasa de toamna cu activitate la Chitila. Eu am fost de dimineata cu Pricop pe care l-am sacait pana mi-a dat planorul lui F3J facut de Vali. Planorul e cam naspa ca nici Pricop nici Vali nu au prea avut rabdare dar zboara.
FRVW7666.JPG IMG_2340.JPG
adica se lanseaza foarte bine, pleaca drept, drept fara emotii dar in zbor are diverse tendinte nasoale, cu trim si rabdare o sa fie mai bine. E tot un sharon de 3.7m la 2500g, un peste alta sunt multumit.
IMG_2344.JPG
am dat o fuga si dupamasa sa zic bunaziua, lume destula, binedispusa
Victor nu a avut timp, că răbdare are. ;)
Una peste alta planorul respectiv zboară bine. Același tip de planor, tot de la Vali, l-am aranjat, eu, la club pentru F5J. Am făcut și câteva lansări la sandou. În aer stă bine fără tendințe nasoale - cum spui - doar că trebuie să ai grijă pe viraje că intră repede în limită dacă strângi mai mult. Trebuie și puțin picat. Lungește timpul de acționare la flapsuri când le brachezi la maxim că intră rapid în limită dacă brachezi brusc.
Din păcate nu am apucat să ajung la concurs cu el. A fost făcut praf cu o zi înainte într-un luping din decolare la sandou. :pardon:
Zboruri multe fără probleme.