Pagina 1 din 1
Competitii Automodele Speed and Fun 1/28 si 1/18 Campionat Speed and Fun
Postat 23 December 2016 - 03:02 PM
Clubul Speed and Fun impreuna cu Palatul National al Copilului , organizeaza in data de 14 Ianuarie 2017 , prima etapa din 2017 a Campionatului Speed and Fun cu automodele scara 1/28 .
Locatia evenimentului este GRAND ARENA MALL, care a sarit in ajutorul clubului pentru a asigura conditii optime de desfasurare.
Clasele de concurs sunt 1/28 Juniori si 1/28 Seniori. Pentru Juniori participarea este Gratuita , iar Seniorii vor plati cate 40 lei , taxa de participare.
Participantii vor primi Medalii si diplome prin sponsorizarea partenerului nostru Speed Rc (www.speedrc.ro).
Sistemul de cronometrare este Robitronic si obligatia fiecarui participant este sa fie pregatit cu transponderul personal.
Pentru cei care nu au, SpeedRc.ro va avea la vanzare acest transponder in urma comenzilor facute.
Detalii suplimentare vor fi afistate pe www.speedandfun.ro si facebook sau la telefon 0722536877 - persoana contact Florin Supeala.
NU exista restrictii de motorizare, transmisie , acumulatori .
numai sa fie la scara 1/28 .
Locatia evenimentului este GRAND ARENA MALL, care a sarit in ajutorul clubului pentru a asigura conditii optime de desfasurare.
Clasele de concurs sunt 1/28 Juniori si 1/28 Seniori. Pentru Juniori participarea este Gratuita , iar Seniorii vor plati cate 40 lei , taxa de participare.
Participantii vor primi Medalii si diplome prin sponsorizarea partenerului nostru Speed Rc (www.speedrc.ro).
Sistemul de cronometrare este Robitronic si obligatia fiecarui participant este sa fie pregatit cu transponderul personal.
Pentru cei care nu au, SpeedRc.ro va avea la vanzare acest transponder in urma comenzilor facute.
Detalii suplimentare vor fi afistate pe www.speedandfun.ro si facebook sau la telefon 0722536877 - persoana contact Florin Supeala.
NU exista restrictii de motorizare, transmisie , acumulatori .
numai sa fie la scara 1/28 .
Postat 23 December 2016 - 05:57 PM
1/18.interesant.am vazut in titlu. unde se tine....pe ce circuit.....cum.
Mai multe detalii te rog, Florin.
Mai multe detalii te rog, Florin.
Postat 24 December 2016 - 12:16 PM
1. O sa va rog sa imi spuneti cine doreste transponder . Am comandat 3, unul este dat .
trebuie sa stiu daca mai este nevoie suplimentar .
Atentie , fiecare isi monteaza transponderul cum doreste.
2.In legatura cu Clasa 1/18:
Am refacut circuitul din IMGB , este prea frig acum dar din Martie se poarte exersa pe el.
Voi incerca sa fac concursuri de onroad si Offroad 1/18.
De asemenea vom incerca 1/28 si 1/24 Offroad .
Toate pe sistem robitronic.
Daca va fi cazul , vom folosi si My laps-ul federatiei.
3. Ca sa nu fie discutii, va anunt de acum ca ma voi canaliza pe clasele 1/28 si 1/18.
Celelalte clase le voi lasa celorlALTE ENTITATI SPORTIVE.
Impreuna cu copiii voi participa la celelate concursuri din Bucuresti si Tara, la tot ce putem sa venim.
trebuie sa stiu daca mai este nevoie suplimentar .
Atentie , fiecare isi monteaza transponderul cum doreste.
2.In legatura cu Clasa 1/18:
Am refacut circuitul din IMGB , este prea frig acum dar din Martie se poarte exersa pe el.
Voi incerca sa fac concursuri de onroad si Offroad 1/18.
De asemenea vom incerca 1/28 si 1/24 Offroad .
Toate pe sistem robitronic.
Daca va fi cazul , vom folosi si My laps-ul federatiei.
3. Ca sa nu fie discutii, va anunt de acum ca ma voi canaliza pe clasele 1/28 si 1/18.
Celelalte clase le voi lasa celorlALTE ENTITATI SPORTIVE.
Impreuna cu copiii voi participa la celelate concursuri din Bucuresti si Tara, la tot ce putem sa venim.
Postat 18 September 2017 - 08:01 PM
Federatia Romana de Modelism organizeaza Campionatul National de Automodele Clasa 1/28 si 1/18 Touring in data de 28-29 Octombrie 2017 la Bucuresti .
Evenimentul va fi gazduit de Clubul Speed and Fun pe circuitele sale din Bucuresti, Sector 4, Soseaua Berceni nr.104.
Evenimentul va fi gazduit de Clubul Speed and Fun pe circuitele sale din Bucuresti, Sector 4, Soseaua Berceni nr.104.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1