Postat 21 December 2016 - 11:52 PM
Subscriu.
Ma uit si eu pe site, aleg cateva piese, sun si eu sa imi comand cate ceva, prin 2015 era....imi raspunde interlocutorul la telefon cu o voce scazuta ca nu poate vorbi acum, ca este la servici, si sa il sun dupa 17:00.
Wait, what?http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif
Pai ce loc de munca ai, daca tu esti dealer Traxxas?! Ziua esti director de fabrica, si noaptea afacerist de piese de plastic?
In fine, revin dupa 17:00, cu un telefon, intreb de piese, zice din nou - stai putin, ca nu sunt acasa, ca sunt la Real. Ajung dupa 19:00 si ma uit.
Bun. Revin dupa 19:00, in sfarsit il prind pe om la sediul firmei, sau mai bine zis pe balcon sau in debara, pe unde isi tine piesele. Intreb de piese, cu mare greu, se aude ca munceste omul din greu printre cutii si pungi, numai nu gaseste ce imi trebuie mie. Piese care pe site apareau in stoc 2 bucati, nu existau. Incepe cu explicatii, ca pe site apar pe stoc ca sa poti plati cu cardul, ca multi clienti platesc cu cardul, ca povesti, ca aiureli.
Dupa ce mi-au trecut nervii de la episodul respectiv, dupa cateva luni, am nevoie de ceva piese, sun din nou. Raspunde pe-semne ceva mare smecher, altul decat smecherul dinainte, pentru ca era mult mai tupeist, si care imi zice ca prin telefon nu se dau detalii legate de stocuri, si daca am nevoie de ceva sa trimit mail si imi raspunde ce este si ce nu este in stoc.
Mi-a sarit iar mustarul bineinteles, si dupa un schimb de replici am inchis telefonul minunandu-ma cum mama supararii exista afaceri de acest gen, si cum reusesc sa supravietuiasca, nu stiu...
De atunci am evitat si voi evita sa mai am orice legatura cu acest dealer, si decat sa mai am de a face cu ei, mai bine imi vand modelele sau le arunc in foc.
1. Ceea ce au ei nu e afacere, e o cacealma oportunista, localizata in balconul sau in beciul unuia dintre proprietari, creata pentru a castiga bani pe spatele pasionatilor de modelism - aka clientii fraieri. De evitat.
2. Adaosurile comerciale sunt aberante, Eu cred ca nu este acceptabil ca o piesa sa coste 7$ in afara, si 70 de lei in Romania. Hai sa fim seriosi, si cei care vand cu 7$, vand cu VAT inclus, si tot fac profit dupa vanzare. Daca nu sunteti in stare sa oferiti preturi competitive, inseamna ca nu trebuie sa fiti pe piata.
3. Stocurile sunt pur fictive, dupa norocul fiecaruia -poate au, poate nu au.
4. Nu au nici un fel de respect pentru client.
Cele de mai sus, parerile si concluziile mele. Poate altii au avut experiente bune cu ei, desi ma indoiesc.
1/8 Summit Highway Police Patrol on Castle 2200kV / ELC 6S
1/8 Brushless E-Revo