Astazi la CET Vest,in jurul orei 16:30 am pierdut o drona 450 din imaginea de mai jos.Drona nu avea trenul montat.
Mentionez ca drona avea combo naza-m lite cu upgrade la v2 si era a 3 saptamana cand zbura.
Prima baterie a fost consumata fara probleme de fata cu colegul Dorin si colegul cu racerul 250(nu mai retin numele).
La cuplarea cele de-a doua baterii totul a decurs normal pana cand ledul a inceput sa se aprinda rosu-galben (in acelasi timp).
Asa face la initializare,nu dupa ce zboara 5 minute.Mi s-a parut ciudat si am deconectat si reconoctat bateria.Dupa acest lucru,am ajuns green si am avut gps.
Doar ca in zbor la 50 metri inaltime a inceput brusc sa plece direct in directia cimitirului ghencea.Pur si simplu nu mi-a venit sa cred,iar pe masura ce drona inainta nu am avut reactie.Am trecut in RTH,nu aveam raspuns,am trecut in manual,a mai pierdut din altitudine,in IOC dar nu asculta si pana la urma am trecut iarasi in GPS.Dupa acest pas nu am mai vazut drona,doar ca se indrepta spre copacii din cimitir.
Am luat-o la fuga dupa ea,am ajuns la cimitir,am intrebat,am cautat dar nici urma.
Aveam un buzzer pe baterie,dar nu garantez ca a ramas intreg.
Am renuntat la cautari in seara asta si le reluam dimineata.Daca este vreun PFV-ist ce ne poate ajuta cu o vedere de sus ar fi perfect.
Speram sa o gasim,in orice stare ar fi.
Fisiere atasate
-
drona1.jpg (23.29K)
Number of downloads: 66