Ciprian97
Postat 07 November 2016 - 10:48 PM
Oricine face afaceri cu el are de pierdut, este criticat, jignit.Crede ca noi toti vrem sa il pacalim.
Poate daca mai creste mai invata cate ceva de modelism.
Nici nu vrea sa invete dupa cate observ.
Postat 07 November 2016 - 11:07 PM
Nicu Diaconescu, la 07 November 2016 - 10:48 PM, a spus:
Oricine face afaceri cu el are de pierdut, este criticat, jignit.Crede ca noi toti vrem sa il pacalim.
Poate daca mai creste mai invata cate ceva de modelism.
Nici nu vrea sa invete dupa cate observ.
Daca facem comparatie intre cine a fost Ciprian cand a aparut pe acest forum si cine a ajuns, se poate spune ca a evoluat.
Spre deosebire de altii..
Am facut afaceri cu el si nu am pierdut.
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 07 November 2016 - 11:08 PM
Nu-l luati in seama pe dl Nicu. Pare sa fie suparat foc pe lume. Parerea mea este ca se indreapta in directia complet gresita cu atitudinea si abordarea problemei.
Fiind un forum, presupun ca nu o iau pe coaja pentru ca-mi exprim parerea.
In cazul acesta, Ciprian, fii tu om mare si ignora-l.
Postat 08 November 2016 - 07:47 AM
Daca l-a inchis alt moderator ar fi trebuit sa spuna si motivul.
edit:
Am parcurs acum celalalt topic de feed-back pentru Ciprian si am vazut urmatoarele: desi a fost deschis la inceputul lui 2013 cu niste remarci negative, mai mult legate de activitatea de incepator din anii trecuti, in doar 4 luni, in iulie 2014 au inceput sa curga feed-backurile pozitive cu o singura exceptie, a lui HELIFAN, pe care a demolat-o chiar initiatorul acelui topic, pe buna dreptate, ceea ce am apreciat.
Mai mult, Ciprian i-a criticat mereu pe cei care cu adevarat dau tepe pe acest forum, lucru ce i-a atras dusmanii.
Concluzia: Ciprian este astazi un coleg de forum in care eu as avea incredere, dat fiind rata de feed-back pozitiv pe care o are si n-as da doua parale pe postarea initiala de pe acest topic, deschis doar ca o razbunare pentru observatiile lui Ciprian de pe feed-backul negativ la adresa initiatorului de pe acest topic http://www.rhcforum....post__p__869847 . Simplul fapt ca a mai fost deschis un topic separat si inchis imediat ce au aparut doua postari care nu-i convin initiatorului de aici, imi intareste aceasta credinta.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 November 2016 - 08:27 AM
Postat 08 November 2016 - 08:40 AM
navigator, la 08 November 2016 - 07:47 AM, a spus:
Daca l-a inchis alt moderator ar fi trebuit sa spuna si motivul.
edit:
Am parcurs acum celalalt topic de feed-back pentru Ciprian si am vazut urmatoarele: desi a fost deschis la inceputul lui 2013 cu niste remarci negative, mai mult legate de activitatea de incepator din anii trecuti, in doar 4 luni, in iulie 2014 au inceput sa curga feed-backurile pozitive cu o singura exceptie, a lui HELIFAN, pe care a demolat-o chiar initiatorul acelui topic, pe buna dreptate, ceea ce am apreciat.
Mai mult, Ciprian i-a criticat mereu pe cei care cu adevarat dau tepe pe acest forum, lucru ce i-a atras dusmanii.
Concluzia: Ciprian este astazi un coleg de forum in care eu as avea incredere, dat fiind rata de feed-back pozitiv pe care o are si n-as da doua parale pe postarea initiala de pe acest topic, deschis doar ca o razbunare pentru observatiile lui Ciprian de pe feed-backul negativ la adresa initiatorului de pe acest topic http://www.rhcforum....post__p__869847 . Simplul fapt ca a mai fost deschis un topic separat si inchis imediat ce au aparut doua postari care nu-i convin initiatorului de aici, imi intareste aceasta credinta.
:good: :good:
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 09 November 2016 - 12:07 AM
Dar pt un ESC-ul care se zice ca era ars, sa fiu acuzat pe nedrept.Atata timp cat eu am cumparat un avion de la Mihai, zburat si testat ok la aerodrom Pucioasa .
Si eu la randul meu l-am zburat, m-am plictisit de el si am hotarat sa il vand asa cum mi l-a dat Mihai.
Zi ca ai vrut sa optii un ESC gratis de la mine.Afla ca iti ofer unu.
Ca vad ca ne lungim cu discutia asta pana la nesfarsit.
Imi pare rau ca am facut afaceri cu tine.
Nu am crezut ca se va ajunge aici.
Postat 09 November 2016 - 07:11 AM
Postat 09 November 2016 - 08:49 AM
Nu mai comentez nimic, ca nu ai cu cine discuta.
Gata.Stop.
O zi buna.