O data cu urcarea piticilor cu avioanele la cap m-am hotarat sa ma apuc de lucru.
Modelul: Glider 400(planul de pe profilli)
mare dracie dar se va face. ca sa nu stric materiale, bani, timp inainte intreb pe hai mai invatati.
Primu lucru sesizat e ca in plan este data doar vederea semiaripii drepte. cea stanga vine facuta in oglinda cum sugerati sa procedez? planul il am scos la plotter pe A0 in doua exemplare deci unul se poate maltrata in scopuri nobile.
A doua problema ar fii limba. Planul este in Itliana. am inteles eu cu ajutorul lu' tata o mare parte din cuvinte dar unele nu le stiu asa ca apelez la cunoscatorii de pe aici pt un mic ajutor.
cam astea ar fii frazele:
" Secondo necessita prevedere baionetta per giuzione ali o incollarle assieme con baionetta in comp. betulla da 3mm sagomata per il diedro"
"Per le centine usare balsa 2mm"
cam asta ar fii.
Dex
Pagina 1 din 1
Plan Intrebari-->Sfaturi
Postat 19 January 2006 - 09:38 PM
'nteles marinare.
acum alta chestie
profilele au diferit marimi(sa iese aripa trapezoidala) mi-au zis unii sa tai din placaj profilul mare si cel mai mic si intre sa pun atatea placute de balsa cate profile trebe si apoi sa slefuiesc pana cand obtin un fel de trapez din profile. merge metoda asta sau ma apuc sa tai fiecare profil cu bisturiu?
pentru plan intrati aici si dati la cautare dupa nume "Glider400" este planul unui motoplanor electric, planul e facut de un italian.
acum alta chestie
profilele au diferit marimi(sa iese aripa trapezoidala) mi-au zis unii sa tai din placaj profilul mare si cel mai mic si intre sa pun atatea placute de balsa cate profile trebe si apoi sa slefuiesc pana cand obtin un fel de trapez din profile. merge metoda asta sau ma apuc sa tai fiecare profil cu bisturiu?
pentru plan intrati aici si dati la cautare dupa nume "Glider400" este planul unui motoplanor electric, planul e facut de un italian.
Aceasta postare a fost editata de D3xt3r_Jr.: 19 January 2006 - 09:39 PM
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Arata acest topic
Pagina 1 din 1