Modelism - RHC Forum: Multiplex Twister si Helly Hirobo Shutlle Plus - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Multiplex Twister si Helly Hirobo Shutlle Plus

#1 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 24-March 15
  • Interests:Aeromodele,Electronica,Mecanica,Fotografie...

Postat 06 October 2016 - 06:59 PM

De vanzare:
punct-1;EDF Multiplex Twister,nemontat,complet de accesorii si decals,grup ventola edf montata de fabrica ,echilibrata,cu motor Himax original...pret 4 mil
punct-2;Elicopter Hirobo Shutlle Plus,cu motor os36,montat 60%,cu accesorii si in plus fata de ceea ce era in cutie,pale de rezerva carbon(platit 70 euro) si alt set pale ,dar mai mici(nu am ce face cu ele),un cap rotor tripala,gyroscop Robbe futaba,ce a costat 70 euro,un set de reglat incidenta pale Graupner,etc...Cost cand l-am cumparat 250 euro numai elicopterul!pret...6 mil sau schimb numai cu camera actiune GITUP GIT 2 NOUA sau SJCAM M20.

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2016 - 05:18 PM

Punctul- 1 este vandut.
Punctul -2,elicopterul inca este valabil,palele s-au dat,eventual pot da numai motorul termic os36.
0

#3 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 11 October 2016 - 08:41 PM

Salutare !

Dar motorul acela nu este OS 36. De ce insisti cu asta ? Este un motor Hirobo creatie proprie a lor din anul 2000 - 2001, carburatorul fiind imposibil de reglat, restul motorului acceptabil ca performata undeva intre OS Sx 32 si Thunder Tiger 36 PRO , daca ii pui un carburator de OS, de Thunder Tiger sau de Webra.

Un pret pentru motor ?

Un pret FARA GYRO, doar elicopter cu palele originale (presupun ca le-ai dat doar pe cele cumparate ulterior) + motor ?

Apropo de gyro, ar trebui sa spui ca este un Robbe 400 cu head holding, care din ce am auzit este f bun inclusiv pt 3D. Nu mi-e clar daca este o clona a lui Futaba 401 sau la interior este chiar un Futaba 401 cu eticheta schimbata, oricum un lucru de calitate.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 11 October 2016 - 08:44 PM

Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#4 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2016 - 02:08 PM

Vezi postareaERASER, la 11 October 2016 - 08:41 PM, a spus:

Salutare !

Dar motorul acela nu este OS 36. De ce insisti cu asta ? Este un motor Hirobo creatie proprie a lor din anul 2000 - 2001, carburatorul fiind imposibil de reglat, restul motorului acceptabil ca performata undeva intre OS Sx 32 si Thunder Tiger 36 PRO , daca ii pui un carburator de OS, de Thunder Tiger sau de Webra.

Un pret pentru motor ?

Un pret FARA GYRO, doar elicopter cu palele originale (presupun ca le-ai dat doar pe cele cumparate ulterior) + motor ?

Apropo de gyro, ar trebui sa spui ca este un Robbe 400 cu head holding, care din ce am auzit este f bun inclusiv pt 3D. Nu mi-e clar daca este o clona a lui Futaba 401 sau la interior este chiar un Futaba 401 cu eticheta schimbata, oricum un lucru de calitate.

Salut.
Ai dreptate domnule,nu stiu de unde ramasesem eu setat pe os36,e intradevar hirobo model engine 36 H.
Ca ar avea probleme cu carburatorul,nu am auzit pana acuma ...in fine,si inainte da al cumpara,am discutat cu o persoana ce avea la fel si nu mia relatat,aceasta chestiune...
Gyro este G400 de la Robbe,nou si nu l-am desfacut sa vad ce fel e inauntru.
Deci ca si pret,era initial,in primul post,600 ron,dar fiind faptul ca am dat palele cumparate ulterior,fara gyro si restul,zic eu 400 ca sa-l dau ,iar transport si ramburs la cumparator.
poze

Fisiere atasate

0

#5 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2016 - 04:19 PM

Punctele 1 si 2 ,vandute.
Se poate inchide topicul.
Multumesc
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro