Modelism - RHC Forum: proba sportiva - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

proba sportiva pentru un viitor pilot

#31 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 24-September 07

Postat 24 September 2007 - 01:50 PM

Vreau sa dau si eu la anul la academie dar spuneti-mi si mie va rog..... daca am o problema dentara (plombe) nu trec vizita medicala?
0

#32 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 07-May 07

Postat 24 September 2007 - 03:15 PM

ASSASSIN(S), la 24 Sep 2007, 13:50, a spus:

Vreau sa dau si eu la anul la academie dar spuneti-mi si mie va rog..... daca am o problema dentara (plombe) nu trec vizita medicala?

Da.. nu e nici o problema daca ai plombe, vezi sa nu ai carii netratate.
0

#33 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 24 September 2007 - 03:42 PM

ms mult pt raspunsul rapid.... eu am sunat la brasov, la academie, si mi-au facut legatura undeva la is...cred ca la biroul de recrutare-informare... si mi-au zis ca e prea devreme sa ma interesez acum.... si sa sun pe la sfarsitul lui octombrie.... desi abia astept sa fac ceva ca sa-mi urmez visul momentan nu pot face nimic :)
0

#34 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 24 September 2007 - 04:15 PM

ASSASSIN(S), la 24 Sep 2007, 16:42, a spus:

desi abia astept sa fac ceva ca sa-mi urmez visul momentan nu pot face nimic :)

ba da ,poti.
invata ,invata si iar invata....ptiu ce comunist suna!!

dar pe cat de comunist suna ,pe atat de adevarat este.
flying is my life...
0

#35 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 24 September 2007 - 04:33 PM

dar stie cineva cu ce medii s-a intrat anul acesta? matematica am urato mereu...de aceea nici nu prea o stiu...dar vad eu cum fac sa o invat pana la admitere. la engleza nu imi fac griji si la psihologie sincer nu stiu .....am sa vb cu profesorii din scoala, poate stiu ei cam ce sa invat
0

#36 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2007 - 04:47 PM

la psihologie nu ai ce invata....acolo ori esti apt zbor, ori nu ....
am dat un test psihologic de curand....nu mai stiu al catelea in 18 ani de aviatie....am raspuns la 600 de intrebari ,unele idioate.
cat despre vizita medicala(tot saptamana trecuta am refacut-o) ,totul e computerizat ,doctorii te evalueaza din ochi..nu mai poti ascunde guma in coltzu gurii cand intrii la barocamera ca te prind....

daca nu stii matematica si o si urasti...nu prea ai ce cauta la academia de aviatie...
flying is my life...
0

#37 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 24 September 2007 - 05:42 PM

dar nu inteleg... pe site-ul academiei scrie ca trebuie sa dai 3 examene pt admitere: Mate: 50% din media de admitere, Engleza: 15%, Psihologie: 25%. Restul de 10% fiind media de la bac. Toate cele 3 esxamene sunt scrise si engleza este eliminatorie, fiind necesar obtinerea cel putin a notei 6. Matematica o urasc intradevar, dar sunt convins ca o sa fie noua mea pasiune :) Orice numai sa intru.... insa grija mea acuma este acest examen medical despre care nu stiu mare lucru. Am citit pe un site ca la psihologic doar 8-10% sunt declarati apti, restul pica.... chiar asa de greu e? de unde pot lua acele intrebari? se gasesc pe undeva?

Aceasta postare a fost editata de ASSASSIN(S): 24 September 2007 - 05:45 PM

0

#38 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2007 - 06:40 PM

ASSASSIN(S), la 24 Sep 2007, 18:42, a spus:

Am citit pe un site ca la psihologic doar 8-10% sunt declarati apti, restul pica.... chiar asa de greu e? de unde pot lua acele intrebari? se gasesc pe undeva?

nu este nimic greu,nu trebuie sa te sperii.
intrebarile sunt confidentiale,si se schimba cel putin anual.
ca sa-ti faci o idee intrebarile suna cam asa:
cand esti la o petrecere iti place sa stai singur intr-un colt? sau
cand erai mic iti placea sa omori pisici? sau
deseori iti vine sa te sinucizi? sau
deseori ai vise erotice?

daca esti perfect sincer la cele 600 de intrebari,nu ai cum sa pici.
Atentie : sunt contra cronometru,si testul psihologic include si fascicole cu intrebari de inteligenta:

ex: de pe un aeroport decoleaza avioane.in fiecare minut numarul avioanelor care decoleaza se dubleaza .dupa 5minute au decolat toate.
intrebare :dupa cat timp decoleaza jumatate din avioane. timp de raspuns approx 7-8 secunde,ca sa te incadrezi in timp.
flying is my life...
0

#39 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 24 September 2007 - 07:27 PM

aham...am inteles... ele par intrebari simple, dar cred ca raspunzand la aceste intrebari ei iti fac un profil psihologic si daca te incadrezi cerintelor lor atunci te declara apt. acuma sa vad ce mi-or mai zice cand ii sun... sau cred ca mai bine ma duc la B.I.R. si intreb acolo ce si cum.
ms mult pt raspunsuri.
0

#40 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 24 September 2007 - 08:59 PM

pai psihologia si testul psihologic care ti-l face la INMAS sunt 2 kestii diferite. ideea e ca tre sa inveti psihologia (ca materie scolara), undeva sunt afisate capitolele care trebe invatate, acolo apelezi la profi eventual, iar testul psiho de la INMAS ala e altceva, ala tine de ce ti-a dat Dumnezeu dinainte.
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#41 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 24 September 2007 - 09:01 PM

dar testul psihologic se face numai la bucuresti? de fapt toata vizita asta medicala se poate face si in orasul meu (Iasi)?
0

#42 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2007 - 09:12 PM

nu man....
te duci la CMJ(centrul militar judetean) si depui o cerere pt academie, ei iti dau o fisa de aia medicala cu care mergi la un spital militar(nu e vizita de la inmas) si faci niste teste preliminarii sa nu fi miop, surd, daltonist, sa nu ai boli grave etc

cu fisa aia si actele care ei ti le mai cer, printre care cazier, copie dupa certificat de nastere etc, te duci si ei iti fac dosarul care mai apoi il trimit la centrul regional(in cazul tau cred ca e Campulung) unde vei fi programat sa dai testele sportive.
acolo dai prima data un test psiho de asta cu intrebari cum a enumerat @silviu66 , intrebari de inteligenta, figuri de alea geometricea, si un test cu intrebari de genu: iti vine des sa te sinucizi? :huh:
dupa asta urmeaza proba sportiva propriu-zisa care include un traseu utilitar si o proba de alergare rezistenta 2000m, iar ultima zi e un test de asta ca sa vada daca ai calitati de lider(nu mai stiu cum se cheama).
daca treci de asta, esti programat la INMAS, acolo incepi cu testul ala psiho(altul) enumerat de @silviu si apoi testele medicare(vizita dureaza cateva zile-2-3-4). aici se pica la greu daca nu esti facut pt asa ceva. in final daca iei inmas-ul, in august pe la inceput este examenul teoretic, cuprinzand in ordine engleza, matematica si psihologia(aia de la scoala).

in mare asta e.
mai multe detalii, vb pe mess daca vrei. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#43 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 September 2007 - 08:51 PM

jester, la 24 Sep 2007, 21:12, a spus:

ultima zi e un test de asta ca sa vada daca ai calitati de lider(nu mai stiu cum se cheama).

Situational :)
0

#44 Useril este offline   physyck_18 

• Nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 14-February 06

Postat 18 November 2007 - 11:44 AM

mai silviu66 spre cunostiinta ta cam in 2 ani armata romana modernizeaza avioanele adica le schimba si aduc saburi deci in 2 ani au nevoie de piloti...mai intereseazate inainte sa scrii
0

#45 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 November 2007 - 01:38 PM

sa speram ca e cum spui tu...cu avioanele.
despre piloti stiu ca au nevoie,ca numai zilele trecute fro 30 si-au dat demisia....

p.s. de maine sunt 3 saptamani pe aeroport la Luna/Campia Turzii...daca doresti o discutie mai aprofundata....
flying is my life...
0

#46 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 18 November 2007 - 09:45 PM

de ce si-au dat demisia 30 de piloti??
0

#47 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 November 2007 - 09:09 PM

detalii... ?
0

#48 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 November 2007 - 01:18 AM

din cauza vietii grele din armata romana...dupa ce si-au consumat pasiunea, a ramas doar meseria din tot acest zbor, probabil ca de la o varsta ajungi sa te uiti mai mult si la bani, avand o familie, multi probabil au ajuns piloti inainte de '89 cand nu prea aveai atatea optiuni, acum li s-a deschis orizontul si deci, par mai incantati de noile orizonturi decat de acea aviatie invechita si plina de rechini.... parerea mea, de baiat care are un fost aviator in casa.
0

#49 Useril este offline   ASSASSIN(S) 

• Nou venit
  • Pip

Postat 20 November 2007 - 08:15 AM

chiar atat de putin castiga un pilot in Romania incat renunta la visul sau pt alte orizonturi?
0

#50 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 November 2007 - 10:18 PM

comparativ cu aviatia civila din romania sau cu aviatia militara din alte tari, DA, kiar atat de putin, unde nu mai pui ore de zbor putine, viata grea, tehnica invechita si din ce in ce mai indisponibila...
0

#51 Useril este offline   tudor93 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 24-May 10

Postat 26 June 2010 - 07:06 PM

imi puteti zice si mie acum la ce se rezuma probele fizice? am inteles ca sunteti cativa in AFAHC. ma puteti ajuta raspunzandu-mi la niste nelamuriri de ale mele?
Multumesc!
0

#52 Useril este offline   tudor93 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 24-May 10

Postat 08 July 2010 - 12:21 AM

Vezi postareajester, la Jan 15 2006, 02:41 PM, a spus:

eh..ai si ele o varsta.
dar de F-22 americanilor care a picat anu trecut din cauza opririi motoarelor la decolare ai auzit?
si e F-22!!, nu teava.

veche postarea da mno....F22 au picat datorita testelor efectuate pentru imbunatatiri.....pana sa ajuns la F22 Raptor din ziua de azi au picat multe.F22 inca ramane unul din cele mai bune avioane facute vreodata. Mig-ul nostru pica din cauza vechimii si a faptului ca e cu muult depasit :D . Ar trebui sa fie la muzeu nu in functiune.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro