in primul rand imi ecr scuze daca pe undeva mai sunt astfel de intrebari, sigur sunt... :D dar, dupa ce am citit intregul text de la " Vademecum" plus ca frame-ul si sist. Rc sunt deja pe drum sunt confuz. nu mai stiu ce motorizare sa aleg, ce ESC-uri.. etc. am calculat, am citit , am calculat iar si totusi parca informatia devine din ce in ce mai confuza... :( sa spunem asa, avem umratoarele:
-frame DeadCat pro cu gimbal=550gr conform HK
-motorizare : de la Botosani, ma gandeam sa cumpar din tara... daca aveti o recomandare, apreciez.
Cell number: 2 - 3 LiPo (7 - 12 V)
Dimensions: 28 x 25 mm
Shaft diameter: 3.17 mm
Weight: 47 g
Current: 4-10 A
No load current: 10 V/ 0.5 A
Max current: 12 A (60 sec)
No-load RPM: 1000 rpm/ V
Internal Resistance: 90 mΩ
Recommended propeller: 9 x 4.7, 10 x 4.7 inch
Thrust: 900 g
Recommended model weight: max 1100 g x4 buc. = aprox. 200gr
-ESC -uri : Afro 20A de la HK. = aprox. 110gr
-Accu lipo Multistar 4amp. 3s. 10c. = 244gr
-elicii = 100gr
-Naza = 70gr (lite) ma gandeam si la asa ceva :D
cam asta ar fi setup-ul la care m-am orientat. undeva la 1300~1400gr cu sist. RC.+ o camera, pe unde am cautat pe forum nu am gasit pe nimeni sa foloseasca acele motoare, am ales modelul resp. tinand cont de greutatea acestuia si de tractiunea pe care o spun pe site-ul magazinului.
acum, dupa calculele mele as avea asa: la bateria aleasa 182w/kg (sper sa fi inteles eu bine) dupa alte calcule de ale mele dupa ce am citit "Vademecum" sa am 25min. zbor... dar, mi se pare mult dupa cele citite pe la altii :D deci? ce sfaturi imi dati? ptr ca in clipa aceasta, cand scriu aici nu mai inteleg nimic!! dupa eCalc ...greu, greu...
Fisiere atasate
-
drona ecalc data.jpg (318.82K)
Number of downloads: 25