Razvan1974, la 02 August 2016 - 08:33 AM, a spus:
Nu stiu pe cine doreste @REAL DESIGN sa jigneasca cu "sunteti praf"
Dar daca incearca o singura persoana sa faca aceasta intalnire SINGUR, atunci se strica totul. Daca merge o echipa la toate negocierile pentru o intalnire, nu cred ca se va mai alege praful de intalnirea MARE; Ceilalti putand sa prea atributiile celui care nu mai mai poate sa participe la negocieri din diferite motive.
La cat de putini suntem cred ca ar trebui sa fim mult mai uniti pentru ca vorbim aceeasi limba -AEROMODELISMUL- si daca vrem sa facem ceva in favoare noastra altfel trebuie sa reactionam.
Sa nu uitam ca: intregul aliotman s-a impiedicat de un ciot. Hai sa fim noi ciotul si altii sa nu treaca de noi.
Nu am jignit pe nimeni ... noi nu suntem intelegatori , noi nu avem rabdare , ne aruncam cu pretentiile nestiind ce este in spatele acelei organizari .... nestiind suferinta unui coleg .. sau si mai rau .. stiind !
Baaaa .. daca cineva este lovit de soarta si primeste un verdict crunt ... de cancer ..., nu de rosu'n gat sau in fund .. si io m-a strofoc
in continuare dupa aflarea vestii ca vezi doamne mi-am stricat 2 zele de concediu .. pot sa zic ca sunt .. PRAFFF si sunt finut !
Vorbiti de preluarea fraielor ... La Brasov sunt doua " tabere " ce isi " impart " Aerodromul ... Fiecare dorind sa organizeze mai multe evenimente
eventual peste ale celuilalt ...
Dar hai sa ne oprim ca deja nu mai e treaba mea ... Dorin sa se faca bine !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !