stiganas, la 05 June 2016 - 10:50 PM, a spus:
...
Ca peste ceva timp o sa fie si la noi raspandita, foarte probabil, dar acum, nu.
Daca ai merge si cu metroul ai avea ocazia sa vezi... In orice caz, in multe zile, la Anghel Saligny (de statia de metrou e vorba nu de raposatul inginer), vad un adult in toata firea cum pleaca de acolo pe o astfel de trotineta. Si cu putin noroc intalnesc si o tinerica pentru care as uita pana si eu de nevasta, care pleaca spre Arabesque, tot pe o astfel de trotineta. Sunt destui care combina mersul cu metroul cu o astfel de trotineta. Sa nu-ti spun ca uneori intalnesc pe unul cu costum si cravata si un fleac din asta pliat, agatat pe umar. Trotineta are si curea in dotare, nu stiu daca aia apare prin poze. N-am idee cum se impaca trotineta cu fluturatul cravatei in vant, dar e un mijloc destul de rapid pentru deplasari scurte.
Parerea mea e ca nu intalnesti prin oras mijlocul asta de deplasare din simplul motiv ca este folosit doar pana la job si inapoi, pe portiunile pentru care altceva este nepractic sau inexistent. Adica omul merge cu metroul pana unde poate, apoi cu trotineta pana la job. Nu e ceva de facut curierat prin oras. Dar e o solutie comoda. Si de multe ori un singur drum este facut cu ea. Ori dus ori intors. Ca pentru celalalt te poti potrivi cu un coleg cu masina.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 June 2016 - 12:27 AM