Initial am zis, wow, rezolvat problema la benzinar mare unde trebuiesc servo-uri cu torque mare deci HV, nu mai pui powerbox si bagi direct servo-urile dar de unde, are acest receptor minunat 106 pagini de review-uri, pare ca de data asta a dat-o rau in bara Futaba dar nici nu vor sa recunoasca, au pus dar warning message asa discret undeva prin manual :)). Deci cine vrea acest minunat receptor sa isi ia gandul sau cine il are si nu gasit pe net reclama facuta lui sa il :) puna pe o spuma.
http://www.flyinggia...179919&page=107
Pagina 1 din 1
Alerta Futaba R7018SB
Postat 12 May 2016 - 08:51 PM
Si ce are postul la care ai pus link cu acel receptor ? :unsure:
"he owner was using a Jeti system. "
Dar ai dreptate ca receptorul e aiurea, la ce au mai inventat s-bus daca inca defileaza cu solutii din astea centralizate, care aduc 18 metri de cabluri de servo din tot avionul undeva in centru...
Dar ai dreptate ca receptorul e aiurea, la ce au mai inventat s-bus daca inca defileaza cu solutii din astea centralizate, care aduc 18 metri de cabluri de servo din tot avionul undeva in centru...
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 12 May 2016 - 09:38 PM
Moldovene nu am inteles ce vrei sa zici!!!
Fly it, like you stole it!
Postat 12 May 2016 - 09:39 PM
renatoa, la 12 May 2016 - 08:51 PM, a spus:
Si ce are postul la care ai pus link cu acel receptor ? :unsure:
S-a bagat unu :) la final sa zica de Jeti fan Futaba sa ii apere, 100 de pagini pentru acest receptor, cred ca arunca cu rahat astia in Futaba la sediu deja.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1