Modelism - RHC Forum: FPV Racing - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

FPV Racing Un capitol nou

#31 Useril este offline   daniel_ionut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 08-November 14
  • Interests:Helicopters

Postat 16 October 2016 - 01:43 PM

Nu sunt eu prea experimentat cu fpv-u dar ce-am vazut la tine mi s-a parut spectaculos. ruperi de ritm cool, ai stil misto. m-am subscris pe canalul tau :)

P.S. bine ca nu te-ai apucat de elicoptere, sa vezi acolo ce singur te simteai :))

Aceasta postare a fost editata de daniel_ionut: 16 October 2016 - 01:44 PM

0

#32 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 10-December 14

Postat 16 October 2016 - 01:57 PM

Hehe, multumesc mult! Cat despre elicoptere, aveam de gand acum multi ani dar e prea expensive... si la freestyle cam dai cu ele de pamant no matter what. Fpv is the way to go. Cel mai mult imi doresc totusi sa creasca comunitatea din tara asta si sa faca tot mai multi oameni asta.
Cheers!
The only way to become smarter is by playing a smarter opponent... "Fundamentals of chess"
0

#33 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 October 2016 - 03:31 PM

Vezi postareaVictor L. Vuicin, la 16 October 2016 - 12:57 PM, a spus:

Hello everybody:)
...
Sunt super surprins ca exista totusi oameni care zboara fpv quads si in tara asta...

Since 2010 :)
http://www.rhcforum....0060-tricopter/

Sunt surprins ca a trebuit sa apara racemania, ca sa afle mai multa lume ca se poate zbura si asa...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#34 Useril este offline   djtaotao 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 16 October 2016 - 03:48 PM

Vezi postareaVictor L. Vuicin, la 16 October 2016 - 01:57 PM, a spus:

Cel mai mult imi doresc totusi sa creasca comunitatea din tara asta si sa faca tot mai multi oameni asta.
Cheers!

Am vazut filmarea ta, esti avansat. Bravo! Subscribed.
Mie-mi spui de comunitate? In Sibiu sunt cam singur din ce stiu. Am mai gasit un amator de sport din asta, dar e si el la inceput de drum. In orasele mici e greu...

Si eu sunt inca la stadiul de zbor experimental si incerc diverse acrobatii.

https://www.youtube....h?v=WYc6TJ7LjSc

Aceasta postare a fost editata de djtaotao: 16 October 2016 - 03:49 PM

0

#35 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 October 2016 - 04:08 PM

Vezi postareadjtaotao, la 16 October 2016 - 03:48 PM, a spus:

Am vazut filmarea ta, esti avansat. Bravo! Subscribed.
Mie-mi spui de comunitate? In Sibiu sunt cam singur din ce stiu. Am mai gasit un amator de sport din asta, dar e si el la inceput de drum. In orasele mici e greu...

Si eu sunt inca la stadiul de zbor experimental si incerc diverse acrobatii.

https://www.youtube....h?v=WYc6TJ7LjSc

Multumesc!

Recomand Hotprops. E un simulator free care e dupa parerea mea cel mai calumea. Eu am reusit si l-am setat in asa fel incat zboara cam 90% la fel cu quad-ul pe care il am real.
Spor la treaba si sper sa ne vedem incepand din primavara-vara la zbor intr-un event misto!

Cheers
The only way to become smarter is by playing a smarter opponent... "Fundamentals of chess"
0

#36 Useril este offline   PETT 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 362
  • Inregistrat: 26-May 15

Postat 16 October 2016 - 05:41 PM

Zbori super fain. Felicitari! M-am abonat si eu la tine.
0

#37 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 October 2016 - 06:38 PM

Multumesc!
0

#38 Useril este offline   djtaotao 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 17 October 2016 - 08:46 AM

Antrenament: https://youtu.be/9Fhf67igfR8
0

#39 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2017 - 09:40 AM

Se pare ca Frsky nu se multumeste doar cu acaparare partii cele mai vizibile la o cursa de racing, statiile din mainile pilotilor, acum este atacata si inima zburatoarelor, lansand un FC multicopter cu Rx incorporat.

http://www.frsky-rc.....php?pro_id=176

Pretul preliminar estimat va fi de aprox 42$.

Review:
https://marketchange...vo-xm-receiver/
0

#40 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2647
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 January 2017 - 10:45 AM

Vezi postarearenatoa, la 10 January 2017 - 09:40 AM, a spus:

Se pare ca Frsky nu se multumeste doar cu acaparare partii cele mai vizibile la o cursa de racing, statiile din mainile pilotilor, acum este atacata si inima zburatoarelor, lansand un FC multicopter cu Rx incorporat.

http://www.frsky-rc.....php?pro_id=176

Pretul preliminar estimat va fi de aprox 42$.

Review:
https://marketchange...vo-xm-receiver/

Poate vor sa elimine o placa din http://www.banggood....ml?rmmds=search

In orice caz e 35 usd cu transport gratuit.

http://www.banggood....ml?rmmds=search

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 10 January 2017 - 10:46 AM

0

#41 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 January 2017 - 10:54 AM

Sunt curios daca va avea succes, avand in vedere ca F3-ul e vechiut deja... Trendul fiind F4...
0

#42 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3948
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 10 January 2017 - 11:29 AM

Vai mie, cum de inca mai zbor cu ceva F1...deja piata se transforma ca cea de la aparate foto, cat mai multi megapixeli si lumea crede ca e mai bun.
0

#43 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 January 2017 - 11:35 AM

Nu a zis nimeni ca un F1 nu zboara... Dar intr-adevar, ai dreptate, toti care muncesc la asta (nu sunt putini) si au ajuns la concluzia ca faster looptimes equals better performance, sunt niste dobitoci. Abia astept sa imi povestesti cum merge DShot 600 pe F1:)
Have a good day
0

#44 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2017 - 11:50 AM

Da, aia care au mana la asa ceva, nu un zburator la nivel hobby. Aia care alta treaba n-au, decat sa faca reclama la ce e mai scump si mai bun.
Nu e nimeni contra progresului, dar putini realizeaza ca nu zboara la nivelul la care se vede diferenta cat sa merite upgrade-ul la fiecare 4-5 luni sau cand mai apare ceva.
0

#45 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2017 - 12:34 PM

Chiar voiam sa il intreb pe Victor in ce liga extraterestra zboara el, sau vorbeste numai din review-uri...

Ma duc sa pun ciocanul pe cc3d...
0

#46 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 10 January 2017 - 12:56 PM

la cat de mizerabil zboara cc3d-ul nici ciocanul nu merita sa-l murdaresti de el :))
0

#47 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 10 January 2017 - 01:26 PM

OpenToilet cc3d ... Sunt atat de ieftine si atat de bune alte FC-uri incat trebuie sa fii masochist sa folosesti CC3D..
DT
0

#48 Useril este offline   Victor L. Vuicin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 January 2017 - 02:00 PM

Cred ca @roland_fzj si @zod ati inteles putin gresit ideea. Pe scurt, aparent daca nu esti Schumacher, nu esti in stare sa faci diferenta dintre un Golf din '94 si ceva BMW din 2016, ele functioneaza la fel. Asa ca don't bother, stick with the Golf:) Daca lumea considera ca intre un Naze32 si un Raceflight Revolt F4 nu e nici o diferenta sesizabila, who am i to tell you different? In fine, ideea era total alta si deja o dam in "cearta" clasica de forum. Fiecare zboara cu ce vrea si ce considera ca e bun. Revenind la Frsky, eu spuneam doar ca e interesant ca au ales sa scoata un board F3 cand acum cam toti producatorii tind sa faca F4 boards. Probabil se adreseaza unui alt target.
Have a good one!

Aceasta postare a fost editata de Victor L. Vuicin: 10 January 2017 - 02:00 PM

0

#49 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 13 February 2017 - 02:03 PM

Dragi iubitori de FPV Racing,

În urma experienței de la evenimentul “Indoor challenge 2017”, am observat că există potențial pentru FPV Multirotor Racing în România (clasele 200-250), astfel suntem motivați să suținem și să promovăm această nouă ramură sportivă al aeromodelismului la nivel național.
În acest sens Asociația Română de Aeromodelism își dorește să organizeze competiții naționale asemanatoare cu cea a DCL-ului de la Salina Turda de anul trecut. Scopul acestei petiții reprezintă primii pași (menționate mai jos) al asociației în a suține și promova această ramură sportivă.

https://aeromodelism...-racing-romania

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 13 February 2017 - 02:04 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#50 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 22-December 11

Postat 08 June 2017 - 01:42 PM

Game changer.

http://shop.runcam.com/runcam-split/
0

#51 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2017 - 01:55 PM

Conceptul asta a fost prima oara ilustrat de Boscam HD09, acum 5 ani, aceeasi idee, un dashcam decasetat si vandut drept camera FPV.
Prototipul a putut fi vazut si testat la RR din 2012.

https://static.rcgroups.net/forums/attachments/1/7/0/3/6/4/a4837457-99-DSC01827.JPG

O aterizare superlungita, by Huffy

https://www.rcgroups...8&postcount=320

E greu cu game changerele astea, daca nu stii istorie :)
0

#52 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2017 - 02:31 PM

Cred că nu ne înțelegem. Ai dreptate, nu am auzit de Boscam HD09 pentru că istoria nu prea consemnează eșecurile.

Acum o săptămână era pe aici o dronă la super ofertă, avea cameră cu cablu panglică și filma HD, nu a luat-o nimeni în seamă.

Am acasă 3 plăci de VTX care se înfig într-un GoPro: https://www.banggood...ml?rmmds=search

Cu toate astea nu mă vezi că zbor FPV cu GoPro-ul.

Game Changer nu înseamnă că ai venit cu o idee fantastică, la idei suntem toți buni, doar că implementare suge grav ceapa.

Când zici FPV avem așa: HS1177, Runcam Eagle, Runcam Swift, genericele Sony SUPER HAD II CCD, și Bangood micro 5V.

Runcam știe să facă și camere FPV și camere action, deci eu cred că va fi un game changer. Cel puțin până încep și ceilalți să copieze implementarea.
0

#53 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 June 2017 - 02:50 PM

Si ce vezi diferit la implementarea asta fata de precedentele? tot o placa DVR expusa, tot un cablu care se duce dupa 2-3 flexari... nu a fost doar HoryzonHD... si la mobius s-a scos afara ansamblul senzor/lentila, si tot nu a schimbat nimic in piata.
Toate au fost esecuri pentru ca gaselnita fragilizeaza prea mult toata constructia, am 5 cabluri din astea rupte pe acasa.
Si nici nu aduce ceva deosebit, ca ai acum un ansamblu senzor lentila mai mic nu te ajuta cu nimic, de pus pe gimbal nu merge, ca e cablul prea rigid, de pus pe un servo se poate mai eficient prin alte metode.
game changerul a fost, si trecut neobservat pentru ca trebuie construit, nu il ofera nimeni gata mura in gura, cum e obisnuinta la cei noi veniti. Si nici nu l-a luat vreun guru din drone legue sub aripa, ca nu ii iese nimic ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 08 June 2017 - 02:51 PM

0

#54 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2017 - 03:55 PM

Păi scoate din scenă camera HD clasică, care momentan este un GoPro Session. Și multe altele, inclusiv Runcam 3,2, Mobius, Yi, Sjcam M10+, etc.

Atâta timp cât FPV-ul rămâne cam la aceeași calitate (e suficient să filmeze FPV ca un Swift normal cu WDR, presupun că exact asta va face) și te lasă să înregistrezi full HD este fantastic pentru că ai scăpat de 100 grame în medie. (GoPro + sistem de fixare).

Nu văd de ce s-ar duce cablul acela... dacă va fi o problema, atunci se vor găsi soluții, se repară, se înlocuiește, etc. Placa nu este "expusă", e forțată exprimarea, la fel de expuse sunt și restul gen Flight Controller, ESC 4 in 1, PDB, etc. Este doar încă o placă ce trebuie adăugată în stack, dar tot e mai bine decât să montezi un GoPro Session fix în moț.

Sigur, nu va filma ca un GoPro Session, nu va avea Protune sau superview, dar pe 99% oricum nu interesează protune iar 95% nu se vor agăța de superview. Efectele se mai fac și din soft... :)

P.S. Nu există gimbal sau servo pe quad-uri de racing.
0

#55 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 08 June 2017 - 04:44 PM

Vezi postareaArise, la 08 June 2017 - 03:55 PM, a spus:

P.S. Nu există gimbal sau servo pe quad-uri de racing.

https://www.suasnews...80-racing-quad/

:pardon:

Fisiere atasate

0

#56 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2017 - 07:36 PM

Îmi vine greu să cred că ăla poate fi numit "racing" quad.
0

#57 Useril este offline   andrewbt 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1014
  • Inregistrat: 09-September 15
  • Interests:Drone mici si mari, FPV, filmari, tunning, electronica.

Postat 08 June 2017 - 09:49 PM

Vezi postarearenatoa, la 08 June 2017 - 02:50 PM, a spus:

Si ce vezi diferit la implementarea asta fata de precedentele? tot o placa DVR expusa, tot un cablu care se duce dupa 2-3 flexari... nu a fost doar HoryzonHD... si la mobius s-a scos afara ansamblul senzor/lentila, si tot nu a schimbat nimic in piata.
Toate au fost esecuri pentru ca gaselnita fragilizeaza prea mult toata constructia, am 5 cabluri din astea rupte pe acasa.
Si nici nu aduce ceva deosebit, ca ai acum un ansamblu senzor lentila mai mic nu te ajuta cu nimic, de pus pe gimbal nu merge, ca e cablul prea rigid, de pus pe un servo se poate mai eficient prin alte metode.
game changerul a fost, si trecut neobservat pentru ca trebuie construit, nu il ofera nimeni gata mura in gura, cum e obisnuinta la cei noi veniti. Si nici nu l-a luat vreun guru din drone legue sub aripa, ca nu ii iese nimic ;)

Eu chiar ma gandeam sa folosesc quadul V-tail 210 FPV de la oferta ca filmeaza 1080p 60fps si are senzorul pe panglica si ma gandeam sa ii un 1-2 servo 9g sa ii si stabilizeze imaginea. Panglica accea e chiar asa de sensibila si tare? Sunt alte metode mai bune de a pune un gimbal pe un senzor de genul? sau pun si placa si senzorul impreuna si gata
Andrei
0

#58 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2017 - 09:50 PM

Avem și preț...
https://m.banggood.c...mmds=categories
0

#59 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2017 - 10:46 PM

Mie mi se pare o prostie sa separi camera in 2. Adica ai 4 chestii care-s expuse si se pot duce pe lumea cealalta cand sari cu rabla zburatoare'n copaci. Ai un pcb expus, 2 conectori micro foaaarte rezistenti si un grup obiectiv. Ce avea pana acum daca aveai doar grupul obiectiv de protejat....
0

#60 Useril este offline   Arise 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2017 - 09:25 AM

Pcb-ul nu trebuie să fie neapărat expus. De ce trebuie musai să fie expus? Se poate băga totul în canopy de exemplu.
Apoi, nu la fel de expuse sunt și celelalte componente, gen FC sau PDB sau ESC-uri? Sau receiver sau vtx?

Ok, să zicem că este expus... Dar dacă pui un GoPro fix în moțul quad-ului, camera aia cam cât de expusă este?
Eu zic că este mai rentabil să sparg/rup un runcam split decat un gopro session/hero4/5.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro