Discutii cu adevarat libere
Postat 12 April 2016 - 09:27 AM
Sper ca RHC sa ne ofere o gazduire democratica fara cenzura, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani.
Pentru inceput va intreb daca ar fi oportuna re-postarea din arhiva email a catorva din discutiile notabile din vechiul topic.
Postat 12 April 2016 - 09:36 AM
Solicit conducerii RHC reactivarea acestor topice si mutarea lor afara din sub-forumul ARA.
Altfel, sloganul "jos labele..." ar putea incepe sa capete o conotatie mai aparte, si chiar am avea o problema...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 12 April 2016 - 09:37 AM
Postat 12 April 2016 - 09:53 AM
rhc@born.ro
Postat 12 April 2016 - 09:55 AM
renatoa, la 12 April 2016 - 09:36 AM, a spus:
Solicit conducerii RHC reactivarea acestor topice si mutarea lor afara din sub-forumul ARA.
Altfel, sloganul "jos labele..." ar putea incepe sa capete o conotatie mai aparte, si chiar am avea o problema...
Subscriu! Este trist si exagerat ceea ce se intimpla dar, nu sunt surprins.
Am facut apel la unitate iar "EI"...au dat tonul dezbinarii.
Aceasta postare a fost editata de aeromax: 12 April 2016 - 09:57 AM
Postat 12 April 2016 - 10:12 AM
Am postat de două ori și a dispărut instant.
Prima postare: ”Deci, m-ai dat pe spate ! Dacă am avut ceva îndoieli pînă acum, mi le-ai risipit total. Mă bucur că am ieșit din această asociație” (din memorie)
A doua, a fost un răspuns dat lui Zeus: ”Degeaba ești Zeus. Nimic nu știi. Asta este în conformitate cu ISO 9001 cu privire la transparență, ... .”
Postat 12 April 2016 - 10:23 AM
Ceea ce am văzut de prima dată sună cam așa:
În conformitate cu Statutul, ARA va înființa o școală pentru aeromodeliști asemănătoare cu Academia de Aeromodelism deschisă de unguri. Pe lângă asta, vor să fie certificați drept piloți și instructori AFPB pentru a putea deschide școli și pe tema asta, dar fără să mai parcurgă toate etapele legale și necesare. Deja au pus la punct, pe pagina proprie, platforma de înmatriculare/înregistrare a aeromodelelor (nu aeromodeliștilor). Toate acțiunile de până acum, așa zis de atragere și popularizare au, de fapt, ca scop mărirea masei de oameni pe care să-i taxeze.
Din această cauză definiția aeromodelului găsită de ei este așa largă, să permită acoperirea dronelor. Încearcă din răsputeri să-i convingă pe cei de la AACR să le recunoască experiența de piloți aeromodeliști ca fiind piloți UAV, motiv pentru care, pe bună dreptate, domnii de acolo sunt puțin iritați și au răspuns: ”nu avem nimic cu aeromodeliștii...”.
Postat 12 April 2016 - 10:28 AM
Trebuie opriți.
Nu știu cine administrează forumul RHC, dar poate obținem un topic mai vizibil ca drept la replică.
Mă întreb cât mai trece până se trezesc mai mulți la realitate.
Postat 12 April 2016 - 10:35 AM
http://www.rhcforum....zis-in-romania/ autor wabo 22-01-2014
http://www.rhcforum....showtopic=56932 "Noi reglementari" autor allen 22-01-2014
http://www.rhcforum....showtopic=56953 "Ordinul nr. 8/2014" autor ccatalin 23-01-2014
http://www.rhcforum....showtopic=56959 "Aeromodelisti, ni se pregateste ceva" autor ave 23-01-2014
http://www.rhcforum....pare-prin-lege/ autor NBogdan 25-01-2014
http://www.rhcforum....showtopic=57474 "Asociata privata Modelism Romania" 18-02-2014
http://www.rhcforum....are-asociatiei/ "Propuneri pentru sedinta de inaugurare Asociatiei" 19-02-2014
http://www.rhcforum....n-aeromodelism/ 26-02-2014
... si acesta a fost doar inceputul !
Au urmat luni de discutii care au dus la crearea ARA.
Vrem inapoi toata aceasta istorie, pana in momentul in care a fost creat subforumul ARA !
Postat 12 April 2016 - 10:36 AM
Aceasta postare a fost editata de xorg: 12 April 2016 - 10:40 AM
Postat 12 April 2016 - 11:01 AM
xorg, la 12 April 2016 - 10:36 AM, a spus:
În traducere liberă: Transparență cenzurată. :clapping:
Postat 12 April 2016 - 11:20 AM
Toate aceste aspecte au fost discutate telefonic cu Andras și Iorga în conferință și le-am dat destule detalii din ”bucătăria” FRMd pe care să le folosească în discuțiile cu AACR, Andras fiind foarte indignat și nervos de propunerea cu care venise domnul Crângu la acea întâlnire. Ulterior i-am explicat mai în detaliu cu cine ar putea discuta în interiorul FRMd și unde ar putea găsi sprijin în acțiunile de susținere a aeromodelismului. I-am explicat că în materie de decizii, influența Domnului Crângu și domnului Berceanu este limitată, iar discuțiile cu domnul Conu Marius sunt similare cu vorbitul la pereți în afara cazului în care îi vorbești de micromodele, propulsoare și alte probe care nu presupun RC. Putea încerca să discute cu domnul Vintileanu, dar ... nimic din informațiile furnizate nu a fost folosit. Să nu mai țin cont că i-am explicat - nu numai eu - că FRMd este o federație sportivă cu un statut în conformitate cu această cerință, în niciun caz o asociație de tip reprezentativ pentru membrii săi în care să se ia hotărâri similare unei organizații sindicale.
Postat 12 April 2016 - 11:32 AM
ViP_Eol, la 12 April 2016 - 10:23 AM, a spus:
În conformitate cu Statutul, ARA va înființa o școală pentru aeromodeliști asemănătoare cu Academia de Aeromodelism deschisă de unguri. Pe lângă asta, vor să fie certificați drept piloți și instructori AFPB pentru a putea deschide școli și pe tema asta, dar fără să mai parcurgă toate etapele legale și necesare. Deja au pus la punct, pe pagina proprie, platforma de înmatriculare/înregistrare a aeromodelelor (nu aeromodeliștilor). Toate acțiunile de până acum, așa zis de atragere și popularizare au, de fapt, ca scop mărirea masei de oameni pe care să-i taxeze.
Din această cauză definiția aeromodelului găsită de ei este așa largă, să permită acoperirea dronelor. Încearcă din răsputeri să-i convingă pe cei de la AACR să le recunoască experiența de piloți aeromodeliști ca fiind piloți UAV, motiv pentru care, pe bună dreptate, domnii de acolo sunt puțin iritați și au răspuns: ”nu avem nimic cu aeromodeliștii...”.
hmmm.. sun ainteresant ce zici tu aici.
poti detalia, te rog. chiar devine nu interesant, ci extrem de interesant.
apropo, vezi ca ai un PM.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 12 April 2016 - 11:47 AM
Mai departe au precizat ca exista alte organizatii care au alte interese si nu vor sa fie asociati sub nici o forma desi in urma cu cateva zile incepusera sa domneasca pacea si fratia.
Sincer, acum o saptamana discutiile ajunsesera la nivelul adunarii din 21 decembrie 1989 din Bucuresti. Chiar ma asteptam sa il aud pe xorg soptindu-i lui andras: "mai da-le 100 de feet"....doar doar se potoleau opiniile contra.
Luati partea buna a celor intamplate: lucrurile sunt mai mult decat clare si fiecare poate sa decida ce face mai departe si sa se intrebe ce interese reale are ara vis-a vis de aeromodelism: doar hobby sau si comercial?
Povestea despre AACR care tine la sol aeromodelistii este doar pentru naivi.
Postat 12 April 2016 - 11:54 AM
ALLEN, la 12 April 2016 - 11:32 AM, a spus:
poti detalia, te rog. chiar devine nu interesant, ci extrem de interesant.
apropo, vezi ca ai un PM.
Nu mai am ce detalia. Ajunge să citești preambului statutului și pe urmă să le judeci acțiunile, că în privința discuțiilor telefonice ... cuvânt contra cuvânt. De asta nu s-a dorit nimic scris.
Am răspuns la PM.
Absolut toate insistențele de e democratiza acțiunile ARA și a le face într-adevăr transparente s-au lovit de un zid. Nu vorbesc numai de mine, ci de mai mulți membri care au cerut asta și au fost ”amețiți” la telefon.
Postat 12 April 2016 - 12:50 PM
ViP_Eol, la 12 April 2016 - 11:54 AM, a spus:
Am răspuns la PM.
Absolut toate insistențele de e democratiza acțiunile ARA și a le face într-adevăr transparente s-au lovit de un zid. Nu vorbesc numai de mine, ci de mai mulți membri care au cerut asta și au fost ”amețiți” la telefon.
Exista o vorba care spune ca "o mie de vorbe nu fac doi bani". Daca ati stiut de asta si va deranja chestiunea respectiva puteati sa o semnalati de la inceput.
Si chiar daca este adevarat, nu ar trebui sa fie o problema faptul ca ara vrea sa fie recunoscuta si ca altceva in afara de asociatie pentru hobby. Poate sa reuseasca acest lucru sau nu.
Faptul ca nu vor sa specifice clar acest lucru si care sunt intentiile reale legate de latura comerciala tine de cu totul alta latura, cea umana.
Postat 12 April 2016 - 12:53 PM
PS. Si m-am referit la cele din finalul topicului, care nu aveau absolut nici o legatura cu ara sau cu modelismul.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 12 April 2016 - 01:00 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 12 April 2016 - 01:08 PM
Din momentul asta nu mai sprijin sub nici o forma ARA.
Daca din intamplare apar aceste 3 litere in aceasta ordine in mesajele mele este o pura coincidenta sau chiar greseala.
Chiar si mesajul cu noul moderator putea sa apara de la administrator.
Spor la treaba in continuare.
Telefon: 0721 385365
Postat 12 April 2016 - 01:18 PM
rhc@born.ro
Postat 12 April 2016 - 02:07 PM
Flo234, la 12 April 2016 - 01:31 PM, a spus:
Din lista lui Renato de la postul #9, doar primul si ultimele 3 link-uri sunt functionale.
Mai raman 4 link-uri inactive (poate le-a postat Renato incorect, nu stiu, cert e ca la mine nu merg).
Postat 12 April 2016 - 02:37 PM
ViP_Eol, la 12 April 2016 - 10:23 AM, a spus:
Dar matale stii ca daca lansezi acuzatii asa fara dovezi, risti sa patrunzi adanc in sfera penala.
Postat 12 April 2016 - 02:46 PM
xorg, la 12 April 2016 - 02:37 PM, a spus:
Chiar ma intrebam cat o sa dureze pana iesiti si cu amenintari de genul acesta.
Considerati ca este intr-adevar o acuzatie? Chiar daca ar fi adevarat nu vad de ce ara nu ar avea dreptul sa incerce sa isi faca scoala de aeromodele.
Deci, unde este acuzatia?
Aceasta postare a fost editata de MADA: 12 April 2016 - 02:49 PM
Postat 12 April 2016 - 03:07 PM
Este bine de stiut ca el este o mai veche cunostiinta a unora de aici, cand la inceputuri a postat o serie de topice devenite memorabile datorita limbajului deosebit de "poetic", cat si controverselor iscate de temele ridicate in aceste topice. Este vorba de PaunFD.
Ce nu se stie insa este ca acest domn, plecat de pe RHC cu tinicheaua de coada, si devenit guru pe un alt forum, a fost consilier sub acoperire in tot acest timp al lui Andras, pe care l-am avertizat din primele momente asupra beneficiilor indoielnice ale unei unei astfel de asocieri.
Evident ca au prevalat socotelile politicianiste legate de numarul membrilor atrasi din celalalt forum, si totul a fost ambalat sub lozinca unitatii, sa le lasam naibii de bisericutze, bla, bla...
Postat 12 April 2016 - 03:16 PM
Bloodhound, la 12 April 2016 - 02:25 PM, a spus:
Stati putin, se pare ca saga nu s-a terminat... topicele oricand pot disparea din nou, se pare ca nu le-am recapatat pentru ca asa e corect, ci pentru ca avem noroc de cel putin un moderator care mai are verticala... dar se pare ca se face presiune pentru eliminarea lor din nou !
xorg, la 12 April 2016 - 02:56 PM, a spus:
Tovarase borg, consiliul de coroana are cat de putin habar ca acele topice dateaza dinainte de a va cocotza in scaune, si nu aveti nici o contributie la ele ?
Postat 12 April 2016 - 04:24 PM
xorg, la 12 April 2016 - 02:37 PM, a spus:
”Ioiii... tulai Doamne ...” :clapping: :rofl:
Nu vă speriați că nu am devenit, subit, religios. Era doar o vorbă din popor.
Postat 12 April 2016 - 04:34 PM
Chiar aveți impresia că cei aproximativ 200 de membri ARA sunt proști și se lasă manipulați la nesfârșit ?
Mă îndoiesc să accepte să fie folosiți ca masă de manevră.
Felicitările mele ! :clapping: