Deoarece topicul rspectiv a fost inchis am ramas dator cu o lamurire .. sper sa nu se supere iar pe mine Cristi ( ZOD ) si nici Renatoa ca ii stric topicul ..
E vorba de acest raspuns al sau la un set de afirmatii, sa le spunem miciuni de ale mele :
" Pt prietenu gigi mincinosu
Auzi ? .. daaa nu pe bune ? tu conduceai ARA din umbra ? nu conteaza ca te-ai retras ca
am mai vazut firme la politicieni pe numele neamurilor.
E incredibil cum minti. La varsta asta minti asa. E congenital ..ai buba la cap.
Ti am zis ca nu m am implicat in ARA ...esti atat de prost mai baiete incar imi atribui realizarile asociatiei mie. :))) Multumesc mult dar nu am facut nimic eu pt ARA.
Minti in continuare zpt ca esti limitat ,mic si meschin.
Retardarea aia mintala a ta cu conu de acum 10-12 ani cand eram incepator nu e o minciuna. Cautam informatii pe forum nu stiam cum se fac lucrurile si ma chinuiam pana si sa tai un con. Asta nu e minciuna dar ai facut ce faci tu de obicei.Adica sa arunci cu cacat in oameni, lucruri sau actiuni absolut normale, bagand conspiratii insinuari si barfe de oameni retarzi si inchisi la minte. Ai scris ca si cum sa fii incepator = prost.
Gigi minte. "
anume :
1 - "minciuna" mea sub forma de intrebare retorica la implicatia domniei sale in spatele conducerii ARA a fost o ironie , un misto , o gluma de prost gust poate ( mie mi-a placut ) , un raspuns acid , obraznic ( dar in limite decente de vocabular ) ... cum vreti sa ii spuneti ... cu trimitere la o afirmatie a altora pe forum cum ca in spatele conducerii ARA se afla gruparea din Bucuresti ... deci a fost o rautate vis a vis de discutia " amiabila " ce se desfasura intre noi doi , si nicidecum o intrebare reala sau vre-o banuiala, acuza, legata de ARA .. chiar nu ma interesat ARA , desi domnul Andras ma intrebat daca nu doresc sa devin membru , au mai fost si alti colegi care devenind membrii ARA mi-au propus acelasi lucru. Nu ma interesat sa devin membru din simplul motiv ca sunt aproape 5 ( CINCI ) ani, de cand nu am mai fost la zbor .. poate doar sa privesc din an in paste.
Sper ca sa inteles ..
2 - referitor la con .. e de fapt ca la radio EREVAN cu bicicleta ... si anume :
Cristi (ZOD ) era implicat in aeromodelism cu mult inainte sa ma " loveasca " pe mine pasiunea si sa intru pe forum .
Intrasem in posesia unui trainer de la magazinul din Botosani cu un termic Magnum de 7,5 cm si eram nedumerit de ce draq nu intra butucul de la elice in locasul din con .
Drept pentru care am postat pe forum ca un fraier ( recunosc ) nu aveam nici 2 luni de cand intrasem in lumea aeromodelistca , cum ca produsele respective ( conul ) nu sunt importate corect , nu sunt imperecheate cu elicea si ca magazinele le vand la nimereala ( asta cu magazinele am gandit nu am spus )....
Cineva mi-a spus ca se decupeaza simplu cu un cutter conul ... Eu am insistat iar in necunostinta de cauza intreband daca nu se dezechilibreaza dinamic .... il si vedeam pe bietul trainer cum incepe sa bata si ii zboara batiul cu motor cu tot ...
Sa va spun ce vorbe " dulci " mi-a insirat pret de cateva posturi Cristi ( ZOD ) ? .. nu va spun ... nu erau chiar asa dure ca acum , dar nici sfatos ca Maica Teresa nu a fost .
Deci, in nici un caz nu ma apucam eu acum , sa caut in istoria forumului , vre-un subect in care Cristi ( ZOD ) sa fi dorit lamuriri vis a vis de con si sa ma apuc acum sa fac misto de el , sa il cataloghez cumva in baza acestui lucru ... EXCLUS ..
Din pacate IAR a inteles taman pe DOS si aceste " minciuni " ale mele ...
Stiam ca IT-istii au o logica de neegalat .... si au em facut in scoala Altgoritmi si Scheme logice astea fiind baza oricarei
incercari de a genera un soft la acea vreme .. fie el in Assiris ( limbaj masina ) fie Fortran, fie Cobol si mai tarziu FOX, Vizual .. etc etc
Sa nu interpretze ca vreau sa il starnesc din nou ci doar asta e purul adevar ... sau " minciuna " absoluta ...
Cam atat ...
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 13 April 2017 - 11:47 AM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !