D-le Iorga (zis şi XORG),
Eu unul nu sunt de părere că acest forum este făcut pentru a ne certa. Aici ar trebui să ne întâlnim pentru a căuta soluţii la problema noastră comună, aeromodelismul. Mi-ar fi plăcut să vă răspund în particular, dar văd că nu-mi daţi nicio şansă.
PRIN URMARE VĂ RĂSPUND O SINGURĂ DATĂ, NUMAI PENTRU A SE AFLA ADEVĂRUL. NU VOI INTRA ÎN POLEMICĂ CU DVS.
Cei de pe forum trebuie să afle adevărul şi anume că NU V-AŢI DAT DE BUNĂ VOIE DEMISIA DIN FUNCŢIILE PE CARE LE DEŢINEAŢI ÎN ARA, CI CONSILIUL DIRECTOR V-A IGNORAT OPINIILE EXTREMISTE ŞI EXAGERATE PE CARE AŢI ÎNCERCAT SĂ VI LE IMPUNEŢI ÎN FAŢA NOASTRĂ CU FORŢA, AŞA CUM FACEŢI ŞI AICI. Discuţia se purta pe tema aeromodeliştilor posesori de drone cu capabilităţi de fotografiere/ filmare. Am aflat ulterior (şi numai din întâmplare) că dvs. aveaţi şi alte interese în legătură cu aceste de dispozitive. Nu aţi fost cinstit cu noi, iar noi v-am îndepărtat. AŞADAR MARGINALIZARE, NU DEMISIE.
Veniţi pe acest forum şi minţiţi. Una dintre cele mai evidente, dar printre cele mai rău intenţionate, este că numărul membrilor ARA scade (în primul rând dvs. nu aveţi acces pe platforma de gestionare a membrilor). NU ESTE ADEVĂRAT. Nu este cazul să dau cifre acum, dar numărul membrilor chiar este în creştere.
De ce facem sondaje în legătură cu membrii noştri? Asta-i culmea! De-aia! Dacă nu vă daţi seama de ce, înseamnă că nici nu trebuie să vă explic, pentru că oricum n-aţi înţelege. Orice gând la alte gesturi deformate pot fi numai în imaginaţia dvs., nu şi în intenţia noastră.
Vorbiţi de proastă comunicare şi mai sunt câţiva de pe-aici care fac aceeaşi greşeală. Dvs. o ştiţi foarte bine, dar eu o spun acum pentru ceilalţi. ÎN SPATELE A TOT CE SE FACE ÎN NUMELE ARA SUNT DE FAPT TREI persoane (Consiliul director) care sunt IMPLICATE ÎN PERMANENŢĂ. În plus, mai sunt câţiva membri ARA care ne ajută pe anumite subiecte, punctual (legislatie; evenimente; redactare documente, ex. Protocol IGSU, etc.). Facem şi noi ce şi cât putem. Ştiţi că ne plătiţi atât de bine încât să vă permiteţi să ne trageţi la răspundere?
„ARA se dovedeste in continuare incapabila sa formuleze opinii coerente.” De când, d-le Iorga, de câteva zile de când vă ignorăm atitudinea de-a dreptul obraznică? Oare cum, aşa de brusc?
„In justite ARA s-a dovedit incapabila de orice actiune concreta, initial invocand lipsa fondurilor necesare sustinerii unui proces, ulterior, i-am pus la dispozitie avocat dispus sa o reprezinte pro bono, dar bordul director a tot gasit diverse motive de amanre” Nici prin cap nu ne trece să vă mandatăm pe dvs. să vă ocupaţi de această problemă, d-le Iorga. Mi-e teamă că ne arestează pe toţi.
“In plan direct in locul presiunilor avem a face mai mult cu concesii neintemeiate, rezultatul posibil este cel mult unul de compromis. Actiunile directe in senat sunt acum un pic tardive, intrucat din cate cunosc proiectul pentru codul aerian este deja aflat in forma finala. (Din pacate aici ARA a fost incapabila sa formuleze opinii in cadrul procesului de dezbatere publica) IARĂŞI MINŢIŢI ŞI VENIŢI AICI CU INVENŢII. În data de 09.06.2016 s-a trimis o petiţie în atenţia Domnului preşedinte al Comisiei de Apărare din Senatul României:
https://aeromodelism.../5gUx3YIuDq.pdf
Chiar şi dvs. aţi ajutat la acel document. În momentul de faţă, Codul aerian se află la Parlamentul României, începând cu data de 01.02.2017, unde este trimis pentru raport la comisiile permanente ale Camerei Deputaţilor. În urma unei cereri trimise din nou către Senatului României, am primit un răspuns oficial (
Raspuns_ARA.PDF (20.44K)
Number of downloads: 5) în data de 24.02.2017, în care îşi cer scuze şi ne informează că putem să depunem amendamente. Se pare că nu mai ştiţi ce aţi făcut în trecut şi veniţi aici cu informaţii total false.
http://www.cdep.ro/p...cam=2&idp=16105
Codul aerian nu este nici pe departe în formă finală. Membrii noştri vor fi informaţi în legătură cu acest lucru.
„Avem un aliat puternic in Ministerul de Interne, castigat prin proiectul IGSU, aliat pe care-l vom pierde, daca nu am facut-o deja din cauza incetarii sustinerii acestui proiect in cadrul ARA.”
MINCIUNĂ SFRUNTATĂ! Ştiţi foarte bine că ARA s-a implicat în mai multe exerciţii tactice, susţinând inclusiv finaniciar transportul anumitor membri (bani proveniţi din sponsorizări aduse de Andraş). Am trimis protocolul semnat în atenţia Ministerului de Interne şi, în final, ne-au răspuns că până la clarificarea legislaţiei privind aeromodelismul încetează orice acţiuni comune. CUM PUTEŢI MINŢI CU ATÂTA DEZINVOLTURĂ? Cu siguranţă că nu i-aţi informat pe cei implicaţi în acest proiect că proiectul este oprit, deocamdată (aţi fost responsabil pe acest proiect). Aveţi ataşată şi dovada:
Adresa_ARA.pdf (235.54K)
Number of downloads: 9 (aţi primit informarea pe mail, în data de 02.02.2017, ora 18:31).
Ca să exprim public, cu această ocazie, poziţia ARA faţă de zborul unor inconştienţi deasupra zonelor dens populate, pot să vă spun că ASOCIAŢIA SE DELIMITEAZĂ DE ACEŞTIA. Mai mult, dacă vom avea dovezi că un membru ARA a făcut un astfel de zbor, acesta va fi exclus, indiferent de aeromodelul folosit. Nu este corect ca întreg aeromodelismul românesc să se scufunde odată cu ei. Am dat comunicate, am scris pe toate reţelele de comunicare interne şi publice. Ştie altcineva, în afară de Andraş, cum este să te duci în faţa autorităţilor (vorbim de reprezentanţi importanţi ai partidelor, senatori şi deputaţi) pentru a discuta problema aeromodeliştilor şi să ţi se reproşeze indisciplina acestora?
O discuţie foarte serioasă va trebui să avem pe această temă la Adunarea generală. Până atunci, noi, Consiliul director actual, am fost desemnaţi să conducem această Asociaţie şi o vom face cu cât mai mult discernământ, tact şi seriozitate.
Lăsaţi, d-le Iorga, oamenii să discute pe forum lucruri reale, folositoare, nu invenţiile dvs. pline de ură şi minciuni.
Vă rog să nu-mi răspundeţi pentru că, vă promit de pe acum, nu-l voi citi. Ne întâlnim la Adunarea generală (nu AGA, că nu suntem acţionari).