renatoa, la 23 September 2016 - 10:41 AM, a spus:
Alo, alo... aici nu e tribuna parlamentului...
Deocamdata nu s-a reusit nici macar asigurarea unei legalitati minimale, de nici un fel... singurul loc cat de cat sigur de zburat legal ramane un teren afiliat AR, in rest...
Inca o actiune situata in afara scopurilor pentru care a fost creata ARA...
Renatoa, e usor a arunci cu noroi. te intreb pe tine, in mod direct: ce ai facut tu sau psudoAACR in acest sens?
e usor sa stai si sa nu faci nimic si sa crezi ca ai drepturi si ca ti se cuvine. o atitudine total gresita. deocamdata, ARA a fost singura care chiar a facut ceva, ca e mult, ca e putin, nu conteaza. important e ca a facut ceva. timpul ne va spune daca a facut ce trebuie sau nu.
repet: nu inteleg de ce atata inversunare unii contra altii. e ceva de castigat din asta? orgolii peste orgolii... cat cuprinde, un lucru deloc benefic in situatia actuala. zvonuri si zvonaci,, care nu ar trebui sa existe (cezi postarea lui Flypol). da, eu personal am avut o discutie cu dl. Vasile Pop, in legatura cu legalitatea zborului si simplificarea aprobarilor pentru viitoarele competitii. ce se va intampla mai departe, depinde de noi, aeromodelistii, daca ne unim fortele, sau stam degeaba, dar "avand pretentii".
cred ca am fost destul de coerent in ceea ce am scris, iar cei care vor sa inteleaga vor intelege, restul... sincer, nici nu vreau sa ma mai intereseze. intelegeti odata pentru totdeauna, in orice tara civilizata, nu se zboara chiar unde vrea muschiul fiecaruia. si va dau ex Germania, Italia, Ungaria: nu esti membru al unei entitati de profil... nu azbori. si daca zbori, o faci in anumite conditii si pe anumite terenuri. si mi se pare absolut normal. doar noi romanii suntem mai cu mot. asa , mai haiduci, dar de fapt suntem de tot rasu-plansu.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________