xorg, la 13 March 2017 - 09:41 AM, a spus:
Multumesc.
P.S. Daca-mi permiteti acum sa intru si eu un pic in jocul asta al zvonisticii intemeiate pe surse neconfirmate. Umbla o vorba cum ca unii profesionistii si-ar fi exprimat mai de mult nemultumirile, (chiar si public prin intermediul reteleor de socializare), legate de faptul ca memebri ARA ar putea in viitorul apropiata sa-si obtina gratuit identificarea multirotoarelor, in vreme ce dansii, ar fi nevoiti sa plateasca o taxa AACR-ului. Stau si ma intreb acum, sub ce forma a putut patrunde in sanul bordului director aceasta necesitate stringenta de a rezolva nemultumirile profesionistilor pe aceasta tema?
Dl. Xorg daca dumneavoastra afirmati acest lucru se poate considera ca e asa. Suspiciunile au reesit din postarea dumneavoastra despre FAE si din ce a scris Allen mai devreme, asta ca si parere personala, a mea si numai a mea neexistand discutii cu terte persoane. Dupa declaratia de mai sus eu nu mai am nimic de comentat pe aceasta tema. Referitor la scuze, nu am pentru ce sa le cer, nu v-am jignit cu nimic, s-a discutat pro sau contra.
La partea a doua nu am cunostinta despre nimic din ce afirmati acolo. Eu nu am nici o legatura cu multicopterele de orice fel, dronele comerciale si nici cu cei care le utilizeaza. Cei cu activitati comerciale sa isi rezolve singuri problemele. Cei care se ocupa de aeromodele doar cheltuiesc. De altfel orice activitate din punctul meu de vedere in momentul in care devine comerciala nu mai e hobby.
Pozitia oficiala referitoare la definitia aeromodelului, mai sus (nu se face diferentiere intre multirotoare si restul claselor) deci cu asta eu personal am inchis discutia. Practic alte demersuri nu au mai fost facute din data de 24.02.17, membrii ARA ar fi fost informati personal pe email.
Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 13 March 2017 - 05:43 PM