Modelism - RHC Forum: Discutii libere - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii libere Sa nu uitam sa ne respectam reciproc

#901 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 March 2017 - 05:42 PM

Vezi postareaxorg, la 13 March 2017 - 09:41 AM, a spus:

Domnule Mugurel, cu subiect si predicat: Eu nu sunt implicat in zona multirotoarelor comerciale. In fapt pana la demisia mea din administrarea ARA nu am mai auzit nimic despre o asemenea suspiciune. Acum ca aveti declaratia mea cu subiect si predicat, prin care-mi asum intr-u totul raspunderea celor mai sus spuse si in lipsa unor dovezi clare ale acuzatiilor pe care mi le aduceti public, as aprecia scuzele dumneavoastra.
Multumesc.

P.S. Daca-mi permiteti acum sa intru si eu un pic in jocul asta al zvonisticii intemeiate pe surse neconfirmate. Umbla o vorba cum ca unii profesionistii si-ar fi exprimat mai de mult nemultumirile, (chiar si public prin intermediul reteleor de socializare), legate de faptul ca memebri ARA ar putea in viitorul apropiata sa-si obtina gratuit identificarea multirotoarelor, in vreme ce dansii, ar fi nevoiti sa plateasca o taxa AACR-ului. Stau si ma intreb acum, sub ce forma a putut patrunde in sanul bordului director aceasta necesitate stringenta de a rezolva nemultumirile profesionistilor pe aceasta tema?

Dl. Xorg daca dumneavoastra afirmati acest lucru se poate considera ca e asa. Suspiciunile au reesit din postarea dumneavoastra despre FAE si din ce a scris Allen mai devreme, asta ca si parere personala, a mea si numai a mea neexistand discutii cu terte persoane. Dupa declaratia de mai sus eu nu mai am nimic de comentat pe aceasta tema. Referitor la scuze, nu am pentru ce sa le cer, nu v-am jignit cu nimic, s-a discutat pro sau contra.

La partea a doua nu am cunostinta despre nimic din ce afirmati acolo. Eu nu am nici o legatura cu multicopterele de orice fel, dronele comerciale si nici cu cei care le utilizeaza. Cei cu activitati comerciale sa isi rezolve singuri problemele. Cei care se ocupa de aeromodele doar cheltuiesc. De altfel orice activitate din punctul meu de vedere in momentul in care devine comerciala nu mai e hobby.

Pozitia oficiala referitoare la definitia aeromodelului, mai sus (nu se face diferentiere intre multirotoare si restul claselor) deci cu asta eu personal am inchis discutia. Practic alte demersuri nu au mai fost facute din data de 24.02.17, membrii ARA ar fi fost informati personal pe email.

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 13 March 2017 - 05:43 PM

0

#902 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 14 March 2017 - 06:55 AM

Mai exista o zona gris a aeromodelismului si a multicopterelor.
Cea de voluntariat sau cea de investigatie voluntara.
La cea cu voluntariat se potriveste orice activitate cu aeromodele sau multicoptere de exemplu in legatura cu ISU.

La cea cu investigatie voluntara se poata adauga de exemplu filmarea evenimentelor ca si proteste pentru propagarea adevarului deasupra numarul de participanti, clarificarea situatiei in caz de excesuri din partea administrativa publica sau ale protestatatriilor, difuzarea de dovezi despre taierea paduri sau de alte catastrofe naturale sau umanitare care au sursa in lipsa de organizare/cabilitatea administratiei publice de exemplu.

Sau informarea presei deasupra faptelor care se vrea sa ramane secretizate de o adminstratie publica corupta. Dovezi prins ocazional in cadru de exemplu unde ajung cu echipamentul meu de hobby intrun loc unde se produc fapte contra societate/natura/flora/fauna. Atunci automat sa devin infractor cind defapt ajut sa rezolv cazuri penale/contraventii, sa inchid ochi?

Deci toata legislatia asta nu este facut de cit sa protejeze monopolul statului de a controla societatea civila care prin tehnologii noi este in stare sa aiba tot mai multe pozibilitati sa intervine unde lucruri nu se petrec corect si unde ceteteanul incepe se aiba si el mijloce simple acesibile de a controla statul, nu doar o data la 4 ani.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#903 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 14 March 2017 - 09:17 AM

Asta pentru ca "investigatorul" mai mult sta sa socoteasca cate like-uri si bani o sa ii iasa de la youtube de la miile de vizite care le va aduna cu clipul incriminator care l-a realizat, in loc sa procedeze asa cum ar trebui, sa contacteze presa, singura abilitata sa adune astfel de probe, si care poate sa il protejeze prin clauza de anonimitate a sursei.
Lol, pai de aia si-a riscat el drona sa faca filmul, ca sa ramana anonim...

Neah, betmenii nostii cu drone vor faima pe loc, cautand-o cu lumanarea prin filmari care realmente le-ar fi fost interzise si de la sol prin orice metode, ca incalcari de proprietate privata sau ale intimitatii.
Ce naiba, nu ati vazut destule filme ca sa stim ca nu e de ajuns siguranta ca in spatele gardului ala se intampla grozavii, dar daca nu ai mandat sa intri sa aduni probe stai ca prostu si te uiti, chiar politist fiind...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#904 Useril este offline   popad 

• Aeromodelist
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1826
  • Inregistrat: 05-February 09
  • Interests:Planoare RC din 2016 - prezent
    Paramotoare RC din 2007 - 2014.

Postat 14 March 2017 - 10:06 AM

Vezi postareawabo1, la 14 March 2017 - 06:55 AM, a spus:

Mai exista o zona gris a aeromodelismului si a multicopterelor.
Cea de voluntariat sau cea de investigatie voluntara.

Scuze, dar intra tot in zona comerciala !

Voluntarul trebuie sa faca parte dintr-o "organizatie". Daca o face pe detectivul banuiesc ca are nevoie de o autorizatie ... si e inregistrat la camera de comert, daca nu in alta parte ...
Aterizari fericite !

PopaD
0

#905 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1210
  • Inregistrat: 10-January 15
  • Interests:Robotica, electronica.

Postat 14 March 2017 - 10:13 AM

Vezi postareapopad, la 14 March 2017 - 10:06 AM, a spus:

Scuze, dar intra tot in zona comerciala !

Voluntarul trebuie sa faca parte dintr-o "organizatie". Daca o face pe detectivul banuiesc ca are nevoie de o autorizatie ... si e inregistrat la camera de comert, daca nu in alta parte ...

Deci activiștii tre înregistrați la camera de comerț...
Eventual și într-un catalog public cu poza moacei și adresa de domiciliu?
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#906 Useril este offline   popad 

• Aeromodelist
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 10:22 AM

Legea voluntariatului e din 2014 :)

Conform noilor prevederi aduse de Legea nr. 78/2014, art. 11, acest document trebui să includă următoarele:

• datele de identificare ale părţilor contractante;
  • descrierea activităţilor pe care urmează să le presteze voluntarul;
  • timpul şi perioada de desfăşurare a activităţii de voluntariat;
  • drepturile şi obligaţiile părţilor;
  • stabilirea cerinţelor profesionale, a abilităţilor sociale, intereselor de dezvoltare, a celor de sănătate, confirmate prin certificate de sănătate sau alte documente;
  • condiţiile de reziliere a contractului.

Pe cand legea aeromodelismului ... ???

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de popad: 14 March 2017 - 10:24 AM

Aterizari fericite !

PopaD
0

#907 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 10:34 AM

Acolo vad ca se vorbeste de parti contractante... un voluntar care presteaza cuiva o activitate...
Aici noi avem de-a face cu betmeni, care si centreaza si dau cu capul... fac voluntariat pentru propriul interes ;)
0

#908 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 14 March 2017 - 10:59 AM

Vezi postareaSăndel, la 14 March 2017 - 10:13 AM, a spus:

Deci activiștii tre înregistrați la camera de comerț...
Eventual și într-un catalog public cu poza moacei...

Neapărat față/profil! :D
Mă fascinează mentalitatea asta, pe bune!
Explică multe dintre tarele societății, unii sunt mai preocupați să pună altora piedici decât să se ridice singuri!
E ca-n bancul ăla cu lacul de smoală plin cu români în iad, singurul unde nu se vedea nici un cap la suprafață și nu era nevoie de pază...
0

#909 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 11:44 AM

Vezi postarearenatoa, la 14 March 2017 - 10:34 AM, a spus:

fac voluntariat pentru propriul interes ;)

Eşti sigur?
Fisier atasat  Google Maps Area Calculator Tool(1).jpg (215.48K)
Number of downloads: 29

De pe la secunda 34 până pe la 1min e de interes în context.

Adică, zic şi eu aşa ca betmenu, astea nu-s şi-n interesul... tău? :)

P.S. Imaginile de mai sus prezintă vreo 5% din ce-i pe acolo. Sunt destul de vechi, încă n-am ajuns să obţin ceva mai actual şi de ansamblu dar ”e pe vine”.
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#910 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 14 March 2017 - 12:17 PM

Bai eu nu inteleg nimic din ce discutati voi ....
Si nici de ce sunteti asa de putini cei care despicati
firul in paispe' ....
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#911 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 01:16 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 14 March 2017 - 12:17 PM, a spus:

Bai eu nu inteleg nimic din ce discutati voi ....

Doar de la reactiile unuia ca si Popad vezi care este problema aici si mentalitatea de siecol trecut.
Dupa mintiile astea si activisti de la greenpeace ar trebui sa cere voie infractorului inainte de sesizare faptelor.
Daca stiau asta de la Wikileaks ca incalca o legislatie romaneasca nici astazi nu ar fi publicat despre inmixtura Romaniei de sistemul american de centre de tortura CIA in tara asta frumoasa si bineadministrata de omeni faini.

Si dupa Renato totul este alb sau negru. Adica toti care sint albe si toti care au 4 elici automat sint nebuni, narcisti dar cel putin comercial. Iar cei care zboara sub 500gramme dar se fie neaparat de calitatea peste limita de jucarii sint omeni seriosi.

Mai aveti ceva bancuri disponibile sau mai penibile?
Walter Born
rhc@born.ro
0

#912 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 01:27 PM

Vezi postareaSăndel, la 14 March 2017 - 11:44 AM, a spus:

Eşti sigur?
...
Adică, zic şi eu aşa ca betmenu, astea nu-s şi-n interesul... tău? :)

P.S. Imaginile de mai sus prezintă vreo 5% din ce-i pe acolo. Sunt destul de vechi, încă n-am ajuns să obţin ceva mai actual şi de ansamblu dar ”e pe vine”.

Imi arati o suprafata defrisata... si ce concluzie trebuie sa trag automat, ca e jaf ? Ca si aia care blocara transfagarasanul acum cateva zile, si cand colo... era transport legal !
Cum vrei sa arate o exploatare forestiera altfel decat cum prezinti ? "Sunt destul de vechi..." ai mai trecut pe acolo sa vezi daca s-a reimpadurit zona ?

@wabo: in germania se practica voluntariat din asta haiducesc, de demascare ?
Sau acolo presa e prea preocupata sa acopere intinderea islamului...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 14 March 2017 - 01:30 PM

0

#913 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 02:09 PM

Poate ma corecteaza Wabo dar nu stiu sa se practice defrisari ilegale in Germania... ;)
0

#914 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 02:41 PM

Asta am intrebat si eu in pagina anterioara, in restul europei cu ce deranjeaza dronele de sunt cu satarul pe ele ?
0

#915 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 14 March 2017 - 03:09 PM

Nu stiu daca ajuta, daca este la zi, dar pare interesant:

Global Drone Regulations Database
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#916 Useril este offline   popad 

• Aeromodelist
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 03:10 PM

Vezi postareawabo1, la 14 March 2017 - 01:16 PM, a spus:

Doar de la reactiile unuia ca si Popad vezi care este problema aici si mentalitatea de siecol trecut.
Dupa mintiile astea si activisti de la greenpeace ar trebui sa cere voie infractorului inainte de sesizare faptelor.
Daca stiau asta de la Wikileaks ca incalca o legislatie romaneasca nici astazi nu ar fi publicat despre inmixtura Romaniei de sistemul american de centre de tortura CIA in tara asta frumoasa si bineadministrata de omeni faini.

Si dupa Renato totul este alb sau negru. Adica toti care sint albe si toti care au 4 elici automat sint nebuni, narcisti dar cel putin comercial. Iar cei care zboara sub 500gramme dar se fie neaparat de calitatea peste limita de jucarii sint omeni seriosi.

Mai aveti ceva bancuri disponibile sau mai penibile?

D-le @Wabo, eu nu v-am jignit ... pun neintelegerea pe seama " gris"-ului. Nu veti gasi o minte mai deschisa ... Parasutele nu zboara daca nu sunt deschise !

Doream doar sa subliniez ca alegerea cu VOLUNTARUL nu este ok, pentru ca este legiferata.

Poate pe viitor alegeti mai atent cuvintele ...
Aterizari fericite !

PopaD
0

#917 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 03:19 PM

Legalitatea defrişărilor este o zonă gri în lume nu doar în românia.

Hai să mai ofer un indiciu: Parcela evidenţiată de mine are aproximativ 100 hectare când codul silvic limitează asta la 3-5ha. Dar no... 5ha aici, 5ha lângă...

Iar ce-i pe lângă Transfăgărășan e fix pipi pe băţ.
Mai la est, de pe Valea Rea până în Sătic şi malurile lacului de acumulare Pecineagu se poate vedea cu adevărat dezastrul. Nu două-trei parcele de zeci de hectare ci zeci şi zeci de parcele de sute de hectare rase.

De la sol e imposibilă cuprinderea întregii situaţii. Ce au filmat băieţii şi fetele de la Agent Verde cu Phantoama e fix cât au avut curaj să rişte 2k euro prin pădure.
Sunt 100km de lanţ muntos de văzut... Şi asta în făgă căci dincolo de Olt e alt prăpăd. La est, Craii şi Bucegii sunt oarecum iertaţi dar din Covasna/Buzău până în Maramureş/Suceava iar aceiaşi poveste.
Gogu Maps/Earth oferă mult dar imaginile au calităţi şi datări variate. Nu-s chiar calde.
De la sol durează luni să cartografiezi tot. Poate ani... Dintr-o bâzâitoare cu una sau mai multe elici ar dura câteva zile.

Aceasta postare a fost editata de Săndel: 14 March 2017 - 03:20 PM

- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#918 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 07:54 PM

Vezi postareaSăndel, la 14 March 2017 - 03:19 PM, a spus:

Dintr-o bâzâitoare cu una sau mai multe elici ar dura câteva zile.

Si uite asa ai oferit singur explicatia ostilitatii "autoritatilor" la adresa bazaitoarelor! ;)
Doar nu vrei sa se afle chiar asa, in cateva zile, amploarea dezastrului din muntii Romaniei, nu?
"Absolut intamplator" ordinul ala nenorocit al MT a aparut la cateva zile dupa ce fusese filmat cu drona modul "profesionist" in care a fost ridicata epava avionului din Apuseni...
Alta bazaitoare a demontat povestea "autoritatilor" cum ca aia de la Siutghiol au murit la impact si nu din cauza incompetentei "salvatorilor"!
Incompetenta si hotia "autoritatilor" sunt secret de stat in Romania, orice mijloc tehnic capabil sa le devoaleze trebuie interzis cu desavarsire!

Aceasta postare a fost editata de Garett: 14 March 2017 - 07:59 PM

0

#919 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2017 - 08:40 PM

Vezi postareaGarett, la 14 March 2017 - 07:54 PM, a spus:

Si uite asa ai oferit singur explicatia ostilitatii "autoritatilor" la adresa bazaitoarelor! ;)

Dacă n-am bătut apa-n piuă din ianuarie 2014, de mi-a ieșit pe nas...
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#920 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 07:51 AM

Vezi postareapopad, la 14 March 2017 - 03:10 PM, a spus:

.. alegerea cu VOLUNTARUL nu este ok, pentru ca este legiferata.

Pai, exact asta este stilul comunist inapoiat. Puteam gasi si mai grave cuvinte, dar pe urma se va supara Renato :)

1) de a legifera ceva care nici nu este necesar sa fie legiferat
si
2) sa crezi ca asta ar fi normal si corect ca statul sa amestece asa adinc in interactiune intre omeni
si
3) sa avertizezi in stilul cum ati facut dvs.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#921 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 07:55 AM

Vezi postareaGarett, la 14 March 2017 - 07:54 PM, a spus:

Doar nu vrei sa se afle chiar asa, in cateva zile, amploarea dezastrului din muntii Romaniei, nu?
"Absolut intamplator" ordinul ala nenorocit al MT a aparut la cateva zile dupa ce fusese filmat cu drona modul "profesionist" in care a fost ridicata epava avionului din Apuseni...
Alta bazaitoare a demontat povestea "autoritatilor" cum ca aia de la Siutghiol au murit la impact si nu din cauza incompetentei "salvatorilor"!
Incompetenta si hotia "autoritatilor" sunt secret de stat in Romania, orice mijloc tehnic capabil sa le devoaleze trebuie interzis cu desavarsire!

Punctul de pe i. Felicitari! Astea sint adevaratele cauze in Romania mai ales de ce fosti comunisti inca la putere protejeaza afaceriile lor murdare private.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#922 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 09:01 AM

Wabo, intreaba pe fetele tale care au studiat in strainatate importanta voluntariatului in anii de studii, si primii ani de dupa... si de aici intrebarea: cum au dovedit acel voluntariat ? ;)
Ai impresia ca majoritatea tinerilor nostrii fac voluntariat asa de inima larga si convingere ?

Open source-ul este tot un voluntariat din asta mai subliminal, in care toate lumea are de castigat si se face ca de fapt e altceva, mai nobil si altruit... eu lucrez pe gratis o vreme sa va demonstrez ce bun sunt, voua va convine asta, dar dupa un timp, daca ma vreti, scoateti banu... ca altfel s-ar putea sa ma vrea concurenta ;)

Vezi postareawabo1, la 15 March 2017 - 07:51 AM, a spus:

Pai, exact asta este stilul comunist inapoiat. Puteam gasi si mai grave cuvinte, dar pe urma se va supara Renato :)

1) de a legifera ceva care nici nu este necesar sa fie legiferat
si
2) sa crezi ca asta ar fi normal si corect ca statul sa amestece asa adinc in interactiune intre omeni
si
3) sa avertizezi in stilul cum ati facut dvs.

0

#923 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 15 March 2017 - 12:17 PM

Stimati Aeromodelsiti,

Va informam ca pagina web ARA nu este functionala. Nu stim exact cand se va restabili situatia.
In Data Center-ul unde sa facut hostingul pentru pagina ARA www.aeromodelism.ro a avut loc un incediu unde au ars multe echipamente. Inca nu avem informatii care este inpactul asupra noastra.

Va tinem la curent.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 15 March 2017 - 12:48 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#924 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 03:57 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 15 March 2017 - 12:17 PM, a spus:

In Data Center-ul unde sa facut hostingul pentru pagina ARA www.aeromodelism.ro a avut loc un incediu unde au ars multe echipamente. Inca nu avem informatii care este inpactul asupra noastra.

Nu vreau să fiu indiscret dar din pricina meseriei mă râcâie curiozitatea: Puteţi numi providerul sau măcar dacă e din .ro sau din afară? :)
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#925 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 04:04 PM

https://www.webhosti...who-is-hosting/

Meseria... care este ? :)
0

#926 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 04:18 PM

...webhostinghero zice că e la mxhost.ro pă când whois zice că la rotld.ro şi ip-ul e furnizat de Datacore Solution SRL şi SC Net Design SRL.
Eu în deneseul cui să mai am încredere?

:pardon:
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#927 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 04:28 PM

rotld este unde se inregistreaza domeniile cu .ro

ce ti-am dat zice bine, la bistrita
0

#928 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 15 March 2017 - 04:48 PM

Providerul este https://www.namebox.ro/
Il vom schimba de urgenta pe Microsoft Azure

Se pare ca si sistemul de backup a fost afectat :( Pot sa injur ?

Una este cine tine domeniu si una este cine face hosting-ul la pagina web.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 15 March 2017 - 04:52 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#929 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2017 - 05:56 PM

:drinks: Deci nici nici. Externalizarea de servicii externalizate.

Pe pagina lor (namebox) zic că a fost un atac cibernetic. Deci o fost un hacker piroman...
În fine, pentru mine a fost pentru notat la mine în carneţel ”De evitat providerul din motive P.S.I.” dar e mai cu cântec de atât.
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#930 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 15 March 2017 - 07:14 PM

Din mesaj rezulta ca nu au ISO 27001. Data Center fara solutii redundante, Business Continuity Plan/Disaster Recovery Plan?!? Ia sa-i contactez. :-))
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

Arata acest topic

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis