ALLEN, la 11 March 2017 - 05:12 PM, a spus:
Daniel, esti foarte febril. o fi de la Red-Bull???
uite, o sa fac un efor si o sa vin la AG si o sa te intreb si acolo, ca si aici, care au fost motivele pt care te-ai opus cand am segregat zona de zbor la Adunati. asta asa... pt cultumea mea. dar o bine sa stie si lumea.
si apropo, dupa ce s-a semnat cu IGSU sau cum ii cheama... am tot primit mail de la dl. Petrisor (stii tu care) sa mergem, sa facem, sa dregem... f insistent si el. cam suspect, tinand cont ca are de-a face cu "dronele" din categoria grea. nu ti se pare? ai o idee care erau sau care sunt scopurile aclor mail-uri, insistente???:good:
Iau sema ca-I febrile intr-adevar situaia daca aI iesit chiar tu la rampa in sprijinul consiliul director. Chiar au nevoie de avocat pentru a evita raspunsul la o simpla intrebare legata de multirotoare? Oricum eu, mereu am spus ca ar fi cazul ca dupa atata vreme este timpul ca si tu sa-ti oficializezi relatia asta cu conducerea ARA. Adunarea generala ar fi o foarte buna si fireasca ocazie, desigur asta daca se va mai tine, caci nu pare a fi pe ordinea pe oridnea lor de zi, desi curnad face anul. Macar acolo, am avea si noi ocazia unor discutii directe si deschise, poate chiar despre febrilitatea provocata de Red-Bull, nu de alta dar cred ca tu ne poti spune mult mai multe, dat find ca, din ce am auzit, conducrea ARA chiar i-ar fi adus pe cei de la Red-Bull pe la unele evenimente de la Adunatii, poate au mai ramas ceva stocuri pt, experimente.
Referitor la segregarea voastra de la Adunati, trebuie sa-ti clarific, ca eu nu m-am opus segregarii, m-am opus insa, ca acea zona sa fie prima si singura zona segregate in baza acelui protocol obtinut de ARA. De ce? Pentru ca mi se parea absolut firesc ca de munca ARA sa beneficieze un numar cat mai mare de mebri si nu doar cei cativa membri ARA care zboarau atunci acolo. Daca-ti amintesti atunci am demarat o campania a declararii zonelor de zbor, urmand ca ARA sa segrege acele zone la nivelul intregii tari, lucru care nu s-a mai intamplat din motive ne elucidate de mine inca. Ce sa zic aici… Bravo la voi, caci a-ti fost singurii care au beneficiat de roadele muncii ARA, zburand in zona segregata si in vreme asta, ceilalti doua sute si ceva de membri de rand fiind lasati sub riscul dosarelor penale. Probabil consiliul director .ne va lamuri cu ocazia raportului de activitate de la viitoarea AGA si cu privire la aceasta problema. Eu personal nici pana astazi nu am reusit sa inteleg de ce nu au fost segregate si alte zone, desi listele erau gata si se puteau cere lejer macar inca 10 segregari in baza acelui protocol.
Domnul Petrisor dupa cum stii, este professor al facultatii de Aeronave si responsabil cu proiectele ARA conform hotararii Adunarii Generale a ARA de anul trecut. Cred ca ar fi mult mai in masura decat mine sa-ti risipeasca suspiciunile legate de invitatiile dansului de pe mail. Ce pot eu sa-ti spun insa, este ca asa cum ar fi trebuit sa stie toti membri ARA daca conducerea si-ar fi facut treaba, membri ARA au avut in Bucuresti oferita de autoritati o zona securizata pentru zbor si de care se ocupa domnul professor Parvu. Pot sa-ti mai spun ca domnul professor se ocupa de latura aducationala si asa cum ARA organizeaza acele ateliere pt. copii, in cadurl Universitatii sunt organizate sub coordonarea dansului, diverse activitati si proiecte studentesti. Acum ce inteelgi tu prin categoria grea, nu stiu, dar pot sa spun ca au fost mai multe initiative ale domnului professor de colaborare cu ARA in cadrul unor proiecte universitare, care au sfarsit blocate de consiliul director, desi ar fi putut adduce atat beneficii de imagine aeromodelismului dar si un sprijinin pentru demersurile ARA din partea autoritatilor.
Dupa cum vezi eu am disponibilitatea de a raspunde intrebarilor tale, dar pentru a nu lasa subiectul de baza sa cada prada uitarii, sub atatea postari, revin si eu cu intrebarile din postarile anterioare catre consiliul director:
“ Multirotoarele sunt ori ba, aeromodele in viziunea bordului director al ARA?
Adunrea generala va mai avea loc? Si daca da, cand este programata?”
Multumesc de raspunsuri.
Aceasta postare a fost editata de xorg: 13 March 2017 - 12:46 AM