REAL DESIGN, la 06 March 2017 - 01:32 PM, a spus:
Nu vreau sa fiu inteles gresit ... nu sunt membru ARA , si nu sunt interesat
daca sunt sau nu problemele organizatorice ci doar am intrebat ( mai mult retoric )
vazand reactii ale membrilor ARA vis a vis de micile nelamuriri ..
- Renatoa nu stia daca Dramida este sau nu membru ( eu nu il cunosc pe Dramida )
- Xorg cerea lamuriri vis a vis de cine a achitat sau nu cotizatia ...
Eu doar am intrebat daca aceste chestii nu sunt aduse la cunostinta membrilor ...
Nu de alta, dar la noi la Bloc se afiseaza intretinerea si vezi cine are restanta
sau nu ..
P.S.
Din link-ul cu " intrebari frecvente " nu reiese unde se regaseste tabelul actualizat cu
plata cotizatiilor .. sau poate mi-a scapat .. nu conteaza ..
Nefiind membru ARA nu aveti acces la toate informatiile. Membrii ARA , odata logati pe site, pe conturi, pot vedea ceva mai multe infomatii, nu foarte multe in plus, dar care se doresc oarecum confidentiale fata de cele publice ( nume reale, oras de domiciliu, total membrii activi, inactivi, etc). Lucruri normale pentru orice asociatie, organizatie, club, etc. Sunt informatii pe care le poate vedea oricine si informatii care se ofera doar membrilor. Nu e nici o secretizare, nici o conspiratie. Cred ca exista doar frustrari care, sincer, nu ar trebui ce sa caute printre niste oameni care impart un hobby. Nimic mai mult, avem loc toti , nu avem ce ne lua unul de la altul, etc. Si nu fac nici o referire la nimeni dintre participanti, vorbesc exclusiv la modul general.
Aceasta postare a fost editata de Radubv: 06 March 2017 - 01:48 PM