Raspuns la intrebarile
1. AU FOST PUSE LA LOC TOPICURILE VECHI
Raspuns: DA, De catre Admin Forum
2. VOR MAI FI STERSE DA SAU NU?
Raspuns: Nici un topic vechi nu a fost sters ci ascuns. Nu vor fi sterse si nici nu a fost vorba sa se stearga topicurile vechi cautam o solutie in care sa le curatam dar sa vedem cine se va aventura in acesta initiativa.
In legatura cu topicurile noi care au fost create vom face tot posibilul sa il tinem curat iar toate postările care aduc orice formă de jignire, directă sau indirectă la persoane sau entități vor fi ascunse, indiferent cine a făcut acea postare (aveti alta propunere?)
3. DISCUTII LIBERE STIU CA AVEA 100 DE PAGINI GEN? GRESESC? NU S-A READUS LA LOC? DE CE? ASTEPT SA FIE READUS LA LOC SI STERS CONTINUTUL CONSIDERAT ATACATOR LA ADRESA UNOR OAMENI.
Raspuns: Toate topicurile vechi sunt din nou vizibile
4. ASTEPT RASPUNS DE LA CONDUCEREA ARA CARE SA ISI CEARA SCUZE FATA DE MEMBRII ARA CA A FOST CENZURAT UN CONTINUT DIN SECTIUNEA ARA FARA ACORDUL MEMBRILOR, moderatorii nu au niciun drept in plus fara de membrii ARA fara sa se faca un sondaj de opinie inainte daca intr-adevar continutul din sectiunea ARA a luat-o razna si trebuie curatat. Daca ARA nu vrea democratie atunci cred ca lucrurile nu vor merge deloc, cenzura cum am spus in actuala societate este o idiotenie, nu mai suntem de mult timp in comunism si alte forme de gurvernare.
Raspuns:
Nu e vorba de niciun fel de cenzura. Suntem absolut convinsi ca ati remarcat si dumneavoastra ca o buna parte din discutii au luat o turnura nu tocmai politicoasa. Acest fenomen nu a facut decat sa departeze multi aeromodelsti sa citeasaca forumul sau sa nu mai scrie nimica si sa nu ii mai interseze discutiile pe acest forum cea ce nu este in regula. Acest lucru se regaseste si in raportul de access al pagini web ARA unde acesarile directe sau altele al pagini web sunt mult mai multe decat cele venite de pe forum (atasta un raport pe o perioada mai lunga). Dorinta noastra este de a readuce multi aeromodelisti pe acest forum care nu o vizualizeaza tocmai din aceste motive.
Va informam cand ARA face o informare catre membri sai o face in acelasi timp pe mail, RHC, Facebook.
Nu contesta nimeni dreptul la libera exprimare. Consideram ca discutiile sunt bune si ca uneori, critica este si ea minunata, daca este constructiva.
Este imposibil ca toate deciziile sa le iei cu adunarea generala de acea exista un cosnilu director si departamente decizionale care au fost votate de adunarea generala cu scopul de a conduce asociatia. Dupa cum observati pentru unii membri sunt de acord si unii nu sunt de acord cu deciziile cosnilu director in legatura cu acest subiect, cosnilu director a intales mesajele transmise si vom face tot ce putem ca pe viitor sa avem o communicare mai buna cu membri asociatiei si nu numai astfel sa eliminam cat se poate de mult neplacerile.
Va informez ca tot cea ce se face in ARA se face pe baza de voluntariat si facem tot ce putem sa avem un timp de raspuns cat se poate de scurt.
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 13 April 2016 - 10:31 AM