ianuarie 2006
Postat 17 January 2006 - 08:28 PM
eu: aripa cu speed 400 reductor, akku ni-mh 8 celule , si un pack Li-poly 1300
cacalimero, pe care i-am pus un akku incarcat, dar din cauza frigului nu mai tragea , si zburam cu el in efect de sol de se prapadeau trecatorii de ras.
Alexandru a venit cu piper cub cu brushless si li-po :D
amandoi am avut probleme din cauza turbulentelor, eu mi-am dat aripa de planeta mama dar fara pagube ca akku era facut sa sara, iar Alex a aterizat cu el in copac. Sa il fi vauzt cum dadea cu un par dupa aeromodel :lol:
amandoi am rupt elicile, bagami-as picioarele. cu haripa asta trebuie sa imi iau o elice/zbor
Dupa juma de ora ne dardaiau mainile pe mansa , si acumulatorii erau asa reci ca nu mai dadeau randament, si am decis sa ne retragem si sa juram sa nu mai zburam decat cand o fi vreme mai buna si peste 0 C :)
care vrea sa zboare in parc, sa isi puna roti babane, sau dinalea ultrausoare cu diametru mare(mi-am pus la cacalimero), ca altfel nu reusiti sal- aterizati decat in bot
Aceasta postare a fost editata de teo: 17 January 2006 - 09:03 PM
Postat 18 January 2006 - 05:22 AM
teo, la 17 Jan 2006, 21:28, a spus:
io ma gandeam sa-mi pun ceva izmene,manusi, caciuli si alte asemenea.
da vad ca tu zici ca trebe roti!
nu mai inteleg nimik! :lol: :D :)
Eu credeam ca trebuie o vodca, o tarie, ceva sa ne incalzeasca...da daca voi ziceti ca e mai bine sa bem izmene, roate, manusi si caciuli...nici eu nu mai inteleg nimic!
Marinaru
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 18 January 2006 - 08:40 AM
Postat 18 January 2006 - 07:59 PM
salutari
#40 Guest_esox_*
Postat 18 January 2006 - 08:37 PM
Eu nu m-as aventura cu modele printre cladiri. Trebuie sa fii pilot tare bun, sigur pe tine. E drept, eu gasesc terenuri f. bune la numai 5 minute de mers cu masina....
Postat 18 January 2006 - 08:37 PM
Care beri frate...care fripturi... ?
Zbor cu stomacu lipit de sira spinarii si gitu uscat ca desertu Sahara !!! :huh: :D :D
Las' ca e baieti buni si macar ei sa aiba parte de ajutor ca eu am inceput singurel si tare greu a fost !
O sa face reglajele la motorul lui Down si in 1-2 sapt. sper sa iesim si cu Ornith-ul si cu Raptor-ul
Bafta
Postat 24 January 2006 - 10:42 AM
M-am jucat putin cu aripa care zboara bine. (putin de am consumat 2 pacuri)
De asemenea am incercat o inventie cu aripa jos, dar care nu prea a zburat, si dupa ce m-am mai documentat se pare ca ii trebuiau eleroane diferentiale, pt ca era f greu sa ia curba doar din eleroane.
O sa studiez ce ar mai fi de modificat, pt ca de planat, plana super, venea la aterizare ca un trainer.
Vedeti cateva poze:
Imagini atasate
Postat 24 January 2006 - 10:44 AM
Imagini atasate
Postat 24 January 2006 - 10:59 AM
Postat 24 January 2006 - 11:54 AM
S-a facut acu vreo 2 ani o demonstratie de aero pe acolo, pacat ca nu se mai face iara http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Postat 25 January 2006 - 08:43 AM
mobi, la 22 Jan 2006, 14:46, a spus:
Mobi, io as zice ca asta e cea mai reusita poza pentru inceputul asta de an!
Desi e cam subexpusa, incadrarea, subiectul si compozitia e cuuuul!
Cred ca si gagica lu' matale, la trrrremperatura aia!
Numa vezi sa nu intinzi coarda! Mai las-o pana ce incolteste graul...
Obsedatilor!
Postat 25 January 2006 - 04:46 PM
Mobi, fault de hentz in atac!
Poza asta a aparut si pe un forum nemtzesc!
http://rc-network.de...ead.php?t=40042
Bai nu credeam ca ieshti asa de penal!
Nu stiam de ce nu e poza clara si nu ti se vede fatza! Canci! Era f-un neamtz...
Lumeeee, hai sicitr, ca io ma las de Forumul asta!!
Postat 25 January 2006 - 05:24 PM
Valteras, la 25 Jan 2006, 17:46, a spus:
da de ce vrei sa-i vezi fata? :rolleyes:
ochelarii aia aburiti nu e de ajuns?
nu vezi ca la tarat dupa el si pe pinochio....si pe nevasta.....vai de capu lor!
Postat 26 January 2006 - 09:40 AM
Mobi, cred ca nu te-ai suparat!
Io i-am aratat poza amicului Philipp si el a pus-o mai departe. Cica i-a placut si lui. Nu stiu ce a scris acolo, ca io inteleg bine germana dar numai cifrele si pozele.
Poate traduce cineva, macar sa vedem daca ne barfesc acolo:
Mesajul initial, cu poza:
Heute bekam ich Post eines Modellfliegerfreundes aus Rumänien (...die hat der russische Winter voll erwischt!):
phg
------------------------------------------------------------------------
Â
Un raspuns:
Ich glaube die sind festgefroren oder heissen beide Jesus!
Hier giebt es nur noch matsch.
Gruß Aloys.
Aceasta postare a fost editata de Valteras: 26 January 2006 - 09:46 AM