flypol, la 19 April 2016 - 10:32 AM, a spus:
http://aeroclubulbra...ro/contact.html
Gasiti aici contactele cu activitatile si persoanele ce se ocupa de Aeroclubul Teritorial Brasov.Sectia de aeromodelism are doi responsabili pe pozitia de instructori: Dl.Pop Vasile Petre departament copii/juniori si imputernicit cu activitatea de zbor competitional si Feldioreanu Dorin,departament competitional seniori /organizare baza tehnica si purtator de cuvant al comenduirii in domeniul aeromodelismului. Toate activitatile noastre sunt dispuse si aprobate de comandantul Stelian Cojocaru.
Sa inteleg ca intalnirea "competitionala" cum spuneti dvs. sau competitia de sambata trecuta la F5J a fost organizata de reprezentantul juniorilor?
Doar pe dumnealui l-am vazut activ pe aerodrom. Dvs. ca reprezentant al activitatii competitionale la seniori erati la sedinta sau pe forum ?
In ceea ce priveste proiectele la care nu puteti renunta, este interesant punctul dvs. de vedere.
Cum sa traducem " reorganizarea in club de competitie sportiva" ? Pana acum ce fel de activitate desfasura Aeroclubul Teritorial Brasov ?
Veti infiinta un club nou si il veti inregistra la Registrul Sportiv din cadrul MTS si apoi veti face afilierea la FRMd. sau cum ?
Pana acum Aeroclubul functiona ca entitate sportiva din cate stiu. Sub "umbrela" lui exista si sectia de aeromodelism, fie "competitionala" sau nu.
Odata ce esti membru intr-un club afiliat FRMd, poti sau nu, sa participi la competitii, nu e obligatoriu.
Aeroclubul Teritorial Brasov face parte din Aeroclubul Romaniei, care este afiliat, pe partea de aeromodelism, la FRMd.
Cam asa se justifica participarea concurentilor din partea oricarui Aeroclub Teritorial.
Din nefericire acest gen de atitudine a avut loc si la Aeroclubul Teritorial Iasi, unde ghiciti ce s-a intamplat? ... sportivi = 3, forumisti = multi.
Asa e romanul, e mai ceva decat PAPA. Daca nu trebuie... lasa ca stim noi ce trebuie ...
Problema de fond este ca are de suferit aeromodelismul si implicit cei care abia pasesc in aceasta lume.
Am crezut ca se schimba in tara asta ceva in bine, mai ales cu oameni ca dvs. de la care toata lumea a avut alte asteptari.
Eu personal am avut alta impresie, probabil gresita.
Si ca sa fiu in asentimentul colegilor, calitatea de competitor se dobandeste prin participare la concursuri, nu doar pe forum.
Intalnirile Fun Fly (particip si eu ocazional) sunt deosebite, dar din nefericire rezultatele nu se regasesc nicaieri, doar in sufletele celor care traiesc emotiile momentului, dar cam atat.
Spuneati ceva de contributie la imbunatatirea legislatiei in domeniu. Cum ? Ca membru al Aeroclubului Teritorial Brasov, sau ca membru ARA, sau cum ?
Cred ca nu are sens sa umplem pagini inutil sa se spuna ca facem rating, dar cred ca ar trebui sa ne preocupe problemele adevarate, nu chestiunile de orgoliu.
Sper ca relatiile dintre cluburi si sportivi sa nu aibe de suferit in urma acestor "demonstratii de forte". Inca mai cred in ceva pozitiv si constructiv pentru modelism.
Numai de bine !