Mai adug si eu cate ceva.....
1. Tot cea ce am facut pana in prezent am facut cu mare placere si pasinue fiindca am crezut si inca mai cred cu tarie ca lucrurile vor fi pe o cale buna si ca vom putea zbura in liniste.
2. Tot timpul meu liber de doi ani l-am sacrificat sa fac un bine pentru comunitatea aeromodelistica in loc sa fiu alaturi de familie si de prietenii apropiati
3. Am investit din banii mei personali in asociatie ca sa poata sa mearga inainte
4. Ati confirmat de mai multe ori ca doar eu iau deciziile, va inselati amarnic...80% din deciziile mele a fost luata cu membri care au au avut timpul disponibil sa ma asculte si sa gasim o solutie.
5. Voi ce ati facut pentru aeromodelism? Ati stat pe marginea banci si ati scuipat cu samnata......(cu exceptia unora)
6. Nu am cuvinte cat de dezamagit sunt de atitudinea unora, si fac unele afirmati foarte dure fara sa fie fondate doar asa hai sa povestim si sa ne imaginam.
7. Am facut tot cea ce am putut sa fiu pe placul si gandul tuturora.
8. Foarte putini membri au pus mana sa ma ajute cu adevara 2-3, si de foarte multe ori am fost pus in situatia ca nu avem sprijinul nimanuia si trebuia sa acopar eu toate lucrurile.
9. Sunt foarte multe de spus...
10. Am doua maini si doua picioare iar acuma o echipa care cred in ea si ca vom face mai multe impreuna.
In momentul de fata este un moment critic in cea ce priveste aeromodelismul si as dori sa fac tot cea ce trebuie astfel incat sa putem zbura cat se poate de liber dar acest lucru nu se poate face in timp cand propri tai oameni te sapa doar din orgoliu si sa isi arate muschi. Pentru ce? Hai sa ne autodistrugem ca asa ne place noua sa fie scandal si sa moara capra vecinului....
Din pacate nu sunt dispus sa intru in acest joc pe care il fac unii de intimidare si de as arata muschi cand defapt nu au facut nimic pentru aeromodelism.
Am foarte multe de spus....dar vas plictisi cu ele worba lui @Walater scriu prea mult.......
Ah si am uitat sa mai zic ceva .....ca dovada ca ne place scandalul in fiecare zi la stiri vezi doar scandal nimic util din acele stiri!!!! Chiar asata va doriti si aici? in loc sa ne unim fortele si sa avem intalegre reciproca?
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 29 March 2016 - 09:29 PM