Hausler 450(Align clone) setari Ajutor setup clona trex 450
Postat 24 March 2016 - 07:27 AM
Postat 24 March 2016 - 08:49 AM
0751975329 Radu.(am luat numarul din pagina lui de profil,nu stiu daca mai e valabil)
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 24 March 2016 - 09:33 AM
furios, la 24 March 2016 - 08:49 AM, a spus:
0751975329 Radu.(am luat numarul din pagina lui de profil,nu stiu daca mai e valabil)
Mulțumesc mult!As lua setari pentru telecomanda de la un T-rex original dar nu vreau sa gresesc.
Postat 24 March 2016 - 01:04 PM
In primu rand n-ai mentionat daca e cu flybar sau FBL si daca e fbl ce flight controller ai.
Postat 24 March 2016 - 05:52 PM
furios, la 24 March 2016 - 08:49 AM, a spus:
daca doreste pot sa-l ajut cu placere, mai ales ca sunt in concediu medical. da, tel. este valabil.
Postat 24 March 2016 - 06:22 PM
radulp, la 24 March 2016 - 05:52 PM, a spus:
Buna dle.Radu.Totusi,cred ca am mai vorbit cu dvs.Daca nu va amintiti,eu sunt baiatul ala de 16 ani,care v-a intrebat de iesiri cu automodelele.M-ati invitat la o iesire cu aeromodelistii pe Calea Aradului.Nu am putut veni,desi stau chiar pe strada aia.Cand as putea sa va deranjez cu un telefon?
Postat 27 March 2016 - 07:36 PM
radulp, la 25 March 2016 - 08:21 PM, a spus:
Dupa ore intregi de stat cu ochii in monitor.Am reusit sa iau un fisier de programare pentru telecomanda.Dumnezeule....chinezaria asta e mai greu de programat decat un Spektrum.Totusi,am aplicat setarile,Pitch Cuv.,Thro Cuv.,toate alea.Am dat jos palele de pe matahala de elicopter,sa nu cumva sa le stric in test.Am dezactivat throttle lock,si am realizat ca am gresit ceva.Cu manetuta pe 0,elicopterul o da direct in 25% viteza.Ramane de vazut ce fac cu ea.A doua problema:Eu nu m-am obisnuit cu acumulatorii LiPo.Eu tot cu NiMH am lucrat.Totusi ce e asa periculos la ei.?Pe toate forumurile,toti descriu o baterie LiPo ca pe Hiroshima la pachet.Ar trebui sa fiu chiar asa precut?A treia problema.Nu gasesc nicaieri pe site-urile romanesti pale de 325 mm pentru păsăroiul meu.Daca cineva m-ar ajuta cu oricare din problemele astea,as fi cel mai fericit om din lume.
Postat 27 March 2016 - 08:07 PM
Nu mai are mai nimeni piese de heli in RO, prea mica vanzarea, pentru pale incearca la heli.ro dar, daca au, au pale bune si scumpe, din cateva perechi mai cumperi un Hausler.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 27 March 2016 - 09:08 PM
stiganas, la 27 March 2016 - 08:07 PM, a spus:
Nu mai are mai nimeni piese de heli in RO, prea mica vanzarea, pentru pale incearca la heli.ro dar, daca au, au pale bune si scumpe, din cateva perechi mai cumperi un Hausler.
Pai pe un topic(de acum 5 luni) ziceau ca la o baterie umflata,a explodat una dintre celule,de asta m-am decis sa intreb.Daca asa sta treaba cu palele,ori command mai multe piese odata de pe HK sa amortizez costul transportului,ori iau de pe heli.ro.Dar palele alea de carbon,inteleg ca nu sunt indestructibile,dar cam cate accidente pot suferi?Sunt nou in domeniul elicopterelor cu 6 canale,si palele alea o sa le rup eu candva...dar as vrea sa stiu pe ce dau banii
Postat 27 March 2016 - 09:58 PM
Ziceau ?? cine ziceau - e bine sa dai un link altfel sunt vorbe in vant.
Treaba cu palele e asa:
- la orice crash cu heli se rup palele (una sau amandoua, nu conteaza).
- se rup indiferent din ce sunt facute.
- pe langa pale se rup/indoaie intotdeauna si alte piese - unele se vad imediat, altele mai putin.
De aceea heli e un hobby scump.
Asadar nu e suficient sa cumperi de la HK o mana de pale, de cate ori vei schimba palele vei schimba si alte piese. Sfatul meu e sa cumperi intai pale ieftine.
Te-ai intalnit cu radulp ? In 10 minute cu Radu inveti mai mult decat intr-o saptamana de frecat forumul, nu sunt chestii complicate dar numai din poze si citit nu sunt usor de inteles.
MudBasher, la 27 March 2016 - 09:08 PM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 29 March 2016 - 09:53 AM