De ani buni nu am mai parcurs un subiect cap-coada, chiar dacă rapid, ca să nu spun că sunt 17 pagini.
Cumva am pariat și eu pe Alpha, așa că am vreo 2.5 exemplare, plus ceva pe drum, de fițe.
Acuma, că am Elf, Auri, Vortex2, nu mai conteaza. Le iubesc pe toate, chiar daca nu zboară decât Auri și Alpha.
Ieri m-am pus pe treabă, am binduit și potrivit un receptor full range de 13 dolari DSMX, am potrivit un acumulator 2s 350 mAh, am copiat Auri drept Alpha în stație și am cositorit un cablu de alimentare cu 2s.
Azi am aranjat comenzile de coada, am umblat un pic pe la echiile servo flaperoane și am ajustat cupola. Am trecut la reglat curse și 3 faze de zbor că pe a 4-a am uitat-o... Am dat două găuri și am scos totuși antenele afară, că am comis-o anul trecut.
Am îndrăznit să plec pe câmpul cu iarbă mare numit CET Vest.
Montat, lansat la mână... Tendință de bot în sus compensată cu trimaj.
După patru lansări suliță cu ceva subtrimaj, am lansat cum trebuie vreo 30m direct in termică. Am spiralat un pic, dar am aterizat, ca sa pun putin plumb în bot înainte să exagerez cu trimajul, care plumb s-a cântărit 5g la întoarcere.
Lansările au fost surprinzător de fără surprize, deși la prima am zis un Doamne-ajută. Am uitat de faza 4, dar când am observat-o nu s-a întâmplat mare lucru.
În modul termic urcă cu liftul în termici.
După ce l-am trântit într-o tufă pe motiv de autoritate eleroane insuficientă, am mărit cursele și merge brici.
La câteva lansări am observat oscilații de girație, dar am înțeles după alte câteva lansări cauza și anume dezlipirea echiei de direcție.
După constatare, am mai lansat odată și am făcut cel mai frumos zbor, doar din eleroane.
Comportamentul general e foarte bun, dar asta numai comparând cu Auri, că alt model nu cunosc.
Nu pot să lansez sus pentru că nu sunt nici atlet, dar nici iarba nu mă lasă. Se întrevede operațiunea coasa.
Mâine ies din nou.
Fisiere atasate
-
6.jpg (367.79K)
Number of downloads: 44
Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 22 May 2021 - 09:33 PM