ibike, la 28 March 2016 - 10:01 PM, a spus:
Semiplanul vacuumat ieri … nu sunt foarte incantat de cateva aspecte - urmare trecut la capitolul “ aripa de teste “ , deci nu sunt multe motive de bucurie ... :angry2:
- decaparea “ la sange “ a mylarului , in favoarea “ vopsitoriei “ nu imi pare o solutie viabila cel putin , nu mi se potriveste , voi reveni la cera inaintea vopselei , chiar daca trebuie sa renunt la culorile “ fosforescente” … la demulare “ conuri de rasina au iesit din porii tesaturii aplicata chiar in scopul asigurarii unei suprafete cu luciu “ oglinda “
- prea multe fasii de carbon uni - trapezoidal peste lonjeron , dreptunghiulare , prea late pentru flaperoane, aplicate atat pe aripa cat si pe flaperon atat pe extra cat si pe intrados - aripa a iesit foarte rigida …dar trage la cantar
- probabil 2 starturi de tesatura de sticla de 25g/m2 ( prima aplicata din considerente de “ luciu ,a 2-a suportul pentru diser ) sunt indestulatoare pentru rezistenta , cred chiar putin prea mult … a incercat cineva un singur strat de 25g + diser 1k ?!?
- bordul de atac " blindat " cu sandwich roving 24k carbon + tesatura kevlar 31g/m2 + tesatura sticla 25g/m2 ( start de slefuit ) am sa-l reduc la carbon + tesatura de sticla
Greutatea trimata grosier e de 58-59 g , targhetul e aripa max 115 g inainte de ansamblare in diedru, aici e singurul punct unde nu sunt nemultumit si pare ca mai pot reduce usor .
Fisiere atasate
-
Suprafata 1.jpg (33.91K)
Number of downloads: 73 -
Suprafata 2.jpg (116.6K)
Number of downloads: 62 -
Suprafata 3.jpg (98.95K)
Number of downloads: 58 -
Lonjeron 1.jpg (48.47K)
Number of downloads: 65 -
85 g.jpg (96.72K)
Number of downloads: 76 -