F2B, la 25 March 2016 - 09:18 PM, a spus:
Ma omori cu zile. Cind faci mulajele faci si gaurile de ghidare in acelasi timp. Nu se fac gaurile mai tirziu. O sa ai probleme la aliniere.
Incercam sa ironizez "implicarea" de care dau dovada procesatorii... dupa lungi discutii " pisica moarta" a fost aruncata in bratele celor de la proiectare, care au facut economie de coduri de G " mergi si schimba freza de 3mm cu burghiu de 6 mm si executa gauri la coordonatelele din proiect " , fisierul transmis le continea ... ce sa zic ...nu ma pot revolta ... mai am matritele de ampenaje orizontale in lucru... greu cu oameni care sunt neimplicati , obisnuiti sa faca produse de serie unde in afara de fixarea respectiv alinierea materialului si setarea coordonatelor de start nu prea au altceva de facut :angry2:
Un lucru e sigur ! Voi evita sa mai lucrez cu ei ... dar acum e prea tarziu sa mai pozez in " clientul nemultumit si isterizat " care vrea compensari si solicita refacerea pieselor , nici corian nu mai am .. ca sa pot insista in directia asta .
Voi gasi o modalitate empirica de a da gauri de ghidare , un pic mai lucrativ , dar cu siguranta solutionabil ! Perimetrul matritelor e identic pana la zecimi de mm , traiesc cu speranta ca si incadrarea e identica , pana nu finisez si indepartez " bordura " de la BA nu pot sa le suprapun ca sa am confirmarea....
Aceasta postare a fost editata de OcsiRC: 25 March 2016 - 10:56 PM