F2B, la 20 April 2016 - 03:43 PM, a spus:
...
Am scris un roman aici :rolleyes:
Multumesc pentru sfaturi , apreciez implicarea din partea cuiva care are multa experienta practica in constructia dlg-urilor ! :good:
Sunt optimist relativ la greutatea ampenajului de test , am indepartat 1,6 g din excesul de spuma care era peste umerii matritei , maine voi vedea cat de usor / greu este raportat la ampenajul utilizat la Zone V2 .
Ampenajele au suprafata mai mare pentru ca sunt orientate ca aspect inspre Snipe , asa am primit proiectul 3D de la Chuck (
cn0rris ) sunt incantat sa il utilizez din cel putin doua motive :
1. am inclusiv proiectul pentru “ miez ” respectiv suportii de fixare cu vacuum ( pentru ambele ampenaje )
2. aceleasi ampenaje le utilizeaza si Viktor la noul model si pare ca “ se iubeste “ mult cu aripa SII
Din pacate , inca, nu am trecut la Airex sau Rohacell , folosesc polistiren extrudat feliat la 1,2-1,5 mm cu fir cald , e o solutie de tranzit pana fac cateva modele , apoi functie de viteza cu care avansez la executia cnc-ului , voi trece la miez frezat din rohacell , mai am nevoie de ceva bugetare si desigur timp ca sa-l finalizez . Bineinteles am stoc acoperitor de Airex de 1,2 mm pe care urmeaza sa il utilizez dupa ce acumulez un pic de experienta in executia aripilor “ coaja “ :rolleyes:
Am citit mult despre Zyvax Flex -Z ,din pacate e un produs putin utilizat in Europa ,are un singur reprezentant in UK care nu concepe sa imi livreze un singur bidon de un galon , orientarea este spre distribuitori care sa achizitioneze volume , pe care ar urma sa le receptioneze direct din State , in Romania produsul nu este comercializat … asa ca folosesc cu incantare
ceara care inca nu mi-a dat emotii . Cu vopsitul mai stau in expectativa , contrastul fasiilor de carbon pe suprafata “ spumei “ imi satisface deocamdata exigentele legate de aspect .
Iti dau un PM cu contactul de Skype , poate poti sa ma consiliezi mult mai usor .