Kitty, la 28 December 2016 - 12:27 AM, a spus:
Pe cat de entuziasmat ai fost de model,pe atata de repede a murit si topicul.Ceva pareri?Ai iesit cu el?Cum merge?Cum se comporta?
Salutare!
Entuziasmul de a continua topicul a scazut din cauza felului cum a fost primit acest automodel in randul entuziastilor.
Am terminat de echipat automodelul cu ceva timp in urma, i-am pictat o caroserie de SCT Ford Raptor de la Proline de iti este mai mare dragul sa te uiti la el la cat de bine arata combinatia de albastru Denim cu negru asortat la culorile de negru ce domina pe sasiu! Am iesit in cateva randuri cu el pana i-am nimerit setupul dorit pentru telescoape si am obtat pentru ulei 30WT pe fata si 25WT pe spate (Fastrax). La arcuri am ales cele roz all around pentru circuite cu sarituri joase si green all around pentru circuite cu sarituri mai inalte. Deocamdata am iesit numai o data pe asfalt si in rest l-am folosit pe un circuit indoor pe o suprafata de podea din lemn vopsit, unde aderenta nu este una chiar grozava.
Pana acum ce pot sa zic, automodelul este fantastic, este foarte constant in manevrabilitate si raspunde foarte liniar. Uneori poate pe spate are o aderenta prea mare, dar pe o suprafata mai aderenta, se poate regla si va fii un avantaj. Raspunde la stilul de condus foarte bine si sunt in asteptarea primaverii ca sa-l pun si pe piste mai aderente unde ma astept sa "straluceasca" si mai mult. Ca si uzuri, absolut nimic vizibil! ASta o spun in conparatie cu noua mea achizitie DEX8 de la Durango, care este o adevarata dezamagire pentru ce este si ceea ce promitea. La acest DEX8 folosit mult mai moderat, deja am urme de uzura in cupele de la iesirile diferentialelor, unde intra capatul planetarelor.
Dar reintorcandu-ma la Tekno SCT410.3, voi incerca sa fac niste poze cu noua lui infatisare si sa le pun pe forum, caci arata foarte bine ;)