Eu am fost furat la greutate si NU tot timpul ce este pe hartie va rezulta si in realitate.
Nu zic ca nu va iesi in greutatea propusa (probabil 25-27 Kg), dar unde este loc de a usura, atunci trebuie gasite solutii.
Voletii aia sunt superbi, mansa si scaunul nu mai zic..., dar se puteau face cel putin la jumatate din greutate din alte materiale si cu talentul de care deja ati dat dovada, simula exact ca si din metal.
Zic toate astea dupa ce am vazut si discutat cu unii din concurenții de la Campionatul Mondial care a avut loc la Ploiesti 2016, fiecare gram conteaza chiar si la un model la scara mai mare.
Din poze totul frumos, impecabil dar imi da o impresie de exagerare la abordarea constructiei unor detalii, pentru un model zburator. Ideal este sa fie realizate exact ca si cel mare , dar fiind un aeromodel nu este tocmai cea mai inteleapta alegere.
Recomand rcscalebuilder.com ca punct de reper, multe lucruri interesante in materie de machete zburatoare.
Daca imi permiti un sfat, termina modelul fara detalii pe care le vei pune ulterior, zboara si abia apoi decizi daca este corect sa fie realizate din metal sau din altceva.
In stadiul care este acum arata excelent tot, nici nu contest altceva infara de greutate. Mult spor si putere de munca in continuare.
Aceasta postare a fost editata de Zippo: 24 August 2018 - 01:27 PM