Modelism - RHC Forum: Vand rasina poliesterica fara stiren - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand rasina poliesterica fara stiren nu miroase urat, se poate aplica pe polistiren

#1 Useril este offline   Mihai_F 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 252
  • Inregistrat: 28-January 08

Postat 19 March 2016 - 10:58 AM

Buna ziua,

Vand rasina polisesterica pentru aplicare pe polistiren , nu contine stiren (nu dizolva polistirenul) , NU miroase urat, in rest are aceleasi caracteristici ca si rasinile poliesterice obijnuite.
Rasina a fost achizitionata in 16.03.2016, are termen de valabilitate aproximativ un an. Am cumparat cantitatea minima posibila 5 litri, eu am nevoie doar de un litru, restul de 4 litri ii vand, e pacat sa o tin pana se intareste.
Rasina se vinde impreuna cu catalizatorul aferent, pret 40 ron / litru + transport prin curier.

Numai bine.
0

#2 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 19 March 2016 - 03:48 PM

Salutare !

Stii cumva specificatiile tehnice ? Ma intereseaza daca rezista la benzina. Rasina epoxidica obisnuita pe care o gasesc in magazinele de modelism, nu rezista la benzina. Imi trebuie maxim 1 litru pentru a face un rezervor personalizat (cu o forma destul de chinuita si complicata).
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#3 Useril este offline   H7-25 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 28-June 12
  • Interests:modelism, fishing, surveying

Postat 19 March 2016 - 07:22 PM

Este lichid clar sau pasta? Se poate folosi la impregnare fibra sticla? Se poate lucra la interior cu ea fara o ventilatie serioasa - degaja vapori toxici ? Ma intereseaza 2 Litri daca se poate. Stima!
In God we trust, all others must pay cash!
0

#4 Useril este offline   Mihai_F 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 March 2016 - 08:16 AM

Vezi postareaERASER, la 19 March 2016 - 03:48 PM, a spus:

Salutare !

Stii cumva specificatiile tehnice ? Ma intereseaza daca rezista la benzina. Rasina epoxidica obisnuita pe care o gasesc in magazinele de modelism, nu rezista la benzina. Imi trebuie maxim 1 litru pentru a face un rezervor personalizat (cu o forma destul de chinuita si complicata).

Salut, aceasta rasina nu rezista la benzina, din cate stiu eu cred ca e nevoie de ceva rasina cu vinil ester...

Numai bine.
0

#5 Useril este offline   Mihai_F 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 March 2016 - 08:25 AM

Vezi postareaH7-25, la 19 March 2016 - 07:22 PM, a spus:

Este lichid clar sau pasta? Se poate folosi la impregnare fibra sticla? Se poate lucra la interior cu ea fara o ventilatie serioasa - degaja vapori toxici ? Ma intereseaza 2 Litri daca se poate. Stima!

Salut,

Rasina este lichida, are o vascozitate mai mare de cat a uleiului ( de bucatarie spre exempliu ).
Se poate folosi la impregnarea fibrei de stica, e la fel ca rasinile obijnuite ca si mod de lucru ( eu o folosesc la impregnarea fibrei de sticla ).
Se poate lucra linistit la interior cu ea, NU are mirosul acela puternic de stiren ( deoarece nu contine stiren ), eu am lucrat in casa cu rasina, am tinut un geam deschis si totul a fost ok.
Se poate 2 litri fara probleme.
Pentru comanda contactati-ma telefonic si rezolvam totul.

Numai bine.
0

#6 Useril este offline   Mihai_F 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 March 2016 - 05:37 PM

vandut
0

Arata acest topic