hash84, la 12 July 2016 - 01:35 PM, a spus:
Salut, total incorect !
Ma mir ca nu ceri sa ti se dea quad sa zbori cu el....asta e frumusetea competiei. diferentele dintre noi, calitatile de pilot, calitatea dronei, reglarea ei, nervii nostri din timpul cursei. e un cumul. nu poti da vina pe fix 1V in plus la baterie ca ai pierdut concursul...
in loc sa zicem mersi ca cineva isi rupe capul si timpul cu organizarea unui astfel de eveniment, stam si ne plangem !
eu as fi intrebat daca putem veni mai devreme sa ajutam cu organizarea, cu traseul, cu o curatenie ceva...
Alex, sunt întru totul de acord cu tine în ceea ce privește mâna de ajutor pentru organizare, traseu, curățenie și altele !
Referitor la ceea ce am scris eu mai devreme, eu vorbeam strict de corectitudine și de respectarea regulamentului (regulament ce a fost anunțat deja de ceva timp aici pe forum). Schimbarea acestui regulament acum în ultimul moment nu mi se pare un lucru ok. După modul meu de gândire, nu este un lucru care să mulțumească pe toată lumea faptul că s-a anunțat ceva acum ceva timp, iar acum cu puțin timp înainte de concurs (când cei care nu și-au luat baterii HV până acum, nici nu își mai pot cumpăra), se spune că s-a schimbat regulamentul. Apoi am făcut referire la o posibilă situație.
Eu o să pierd pentru că sunt un pilot slab, nu din alte motive deci eu nu o să mă plâng de bateriile altora,...dar revin la partea cu corectitudinea și cu respectarea regulamentului.
Întrucât nu vreau să intru într-o stare conflictuală cu nimeni, eu o să mă opresc aici cu comentariile pe acest subiect.
Cu stimă,
Bogdan