Am fost plecat într-o delegație și nu am mai avut timp să scriu, dar am citit tot ce s-a scris și nu pe sărite.
Se pare că încep mai mulți să-și dea seama că e ceva ciudat în comportamentul ARA. Tot mi-am pus întrebări de ceva vreme de ce atâta virulență.
Pentru mine se clarifică multe.
De fapt nu ARA, ci conducerea.
V-am spus de la început că nu mă deranjează agendele personale atâta vreme cât nu interferează și nu știrbesc obiectivele colective. De când am citit statutul am afirmat că e ceva ascuns acolo. Am impresia că postările mai sunt la ”Discuții libere”. Părerea mea e că o luați pe urmele FRMd, sau mai bine spus a conducerii FRMd (că, în principiu, nu am nimic cu federația, ci doar cu cei ”3 cârnați” cum le-a spus cineva mai devreme).
1.De ce s-a format ARA așa târziu ? Adevărata problemă nu a apărut la emiterea Ordinului 8, ci la modificarea Codului Aerian. Walter nu era în țară la vremea respectivă ? Posibil
2.De ce a fost nevoie să se aducă un statut din altă țară, să fie tradus și adoptat ? Ciudat. Sunt destule exemple la noi destul de complete.
3.De ce s-a ales acest tip de asociație și nu cel asemănător sindicatelor, sau asociațiilor sportive ? Astea ar fi fost mai apropiate de dorințele membrilor. De fapt, majoritatea membrilor doresc să fie reprezentați și apărați în discuțiile cu autoritățile, fapt care te duce foarte aproape de ideea de sindicat.
4. Statutul are niște chestii ciudate în formulări, fapt care m-a pus pe gânduri sugerându-mi ideea de agendă ascunsă. Am avut discuții pe tema asta și aici și telefonic.
5.De ce nu se dorește o prezență mai mare la AGA ? Deși se venise cu ideea de a se face o AGA mixtă - în persoană și online - la următorul mail ... numai în persoană. Nu avea logică și nici democratic nu este pentru o organizație care afirmă că reprezintă interesele aeromodeliștilor.
6.De ce i se aduc mulțumiri și laude nejustificate lui Dramida (am uitat cum îl cheamă) asemănătoare osanalelor ? E membru ARA ? Culmea este faptul că acțiunile lui (inutilele de altfel) au fost de natură de a aduce atingere drepturilor aeromodeliștilor, deja existente. Totuși, Asociația Aeromodeliștilor nu s-a departajat de aceste acțiuni, iar cel puțin un membru din Consiliul Director i-a ținut partea.
7.De ce, după discuții aprinse pe tema definirii aeromodelului, deși trend-ul era unul specific, s-a preferat o definire largă ? A! Să nu uit! Xorgule, cu siguranță îți trimit lecitină pură, poate îți menține memoria. Ai afirmat încă o dată aceleași chestii la adresa mea după ce am avut o discuție, aici. Participarea la discuțiile privind definiția aeromodelului.
8. De ce o reacție atât de virulentă și agresivă la adresa mea ? :clapping: Măi Xorgule (din nou), verticalul lui Nea Mărin ce ești !!! Îmi spui mie că o dau de gard și tu muți gardul de fiecare dată, cum îți cade bine. Ba, mai mult, eşti când într-o parte a lui, când în alta, schimbi regulile în timpul jocului și interpretările pe același text legislativ numai să-ți rezolve problema de moment și mai ai și Demnitatea de a-ți însuși argumente de ale mele după ce le-ai combătut cu vigoarea unui politician din schițele lui Nenea Iancu. Măiii ... Mircea Badea . :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 11 March 2016 - 03:24 AM