Modelism - RHC Forum: ORDINUL8 din 2014 a incetat - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ORDINUL8 din 2014 a incetat Incepand cu 1 februarie 2016 ordinul 8 inceteaza sa mai produca efecte

#557 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 22 March 2016 - 01:30 PM

Vezi postareaBloodhound, la 22 March 2016 - 12:39 PM, a spus:

Sper sa ma insel si ARA sa aiba un cuvant de spus in forma finala a legii,.

am mai spus-o si in particular: pana cand nu vedem, negru pe alb, ca autoritatile (MT, AACR, AAlala...) recunosc ARA ca si PARTENER de discutii totul este o poveste cu coperti frumoase. Verba volant, scripta manent. Domnii avocati, juristi etc, de aici trebuie plecat.
acum chiar imi pare rau ca nu pot ajunge la BV la AGA (alte prioritati)

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#558 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 22 March 2016 - 02:44 PM

Pai... cica stau de vorba cu ei la aceeasi masa... ce recunoastere mai mult de atat, ca autoritate aeronautica nu putem avea pretentia ca este, desii unii viseaza...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#559 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 12 April 2016 - 07:23 AM

Vezi postareaALLEN, la 22 March 2016 - 01:30 PM, a spus:

am mai spus-o si in particular: pana cand nu vedem, negru pe alb, ca autoritatile (MT, AACR, AAlala...) recunosc ARA ca si PARTENER de discutii totul este o poveste cu coperti frumoase. Verba volant, scripta manent. Domnii avocati, juristi etc, de aici trebuie plecat.
acum chiar imi pare rau ca nu pot ajunge la BV la AGA (alte prioritati)

Cred ca investiti cam putina incredere dvs. in ARA. Mai ales ca ati fost printre putinii ce au beneficiat pe durata anului trecut de zbor in zona segregata si asta doar ca urmare a demersurilor ARA catre MT/AACR. Aveti dreptate, daca nu se scrie se uita.
0

#560 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 12 April 2016 - 07:27 AM

Maestre, nu prea inteleg ce vrei sa spui si nici nu ma chinui. pls, daca ai ceva sa-mi transmit, ai nr. meu de tel.

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#561 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 12 April 2016 - 08:16 AM

Cred doar ca ARA merita ceva mai multa incredere, macar din partea celor care-i cunosc indeaproape actiunile si rezultatele.
0

Arata acest topic

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro