Asta era bustul:
Pagina 1 din 1
Capitan Aviator Alexandru Serbanescu
Postat 20 December 2005 - 03:07 PM
Cand ai facut poza aveai lumina de sus sau chiar ai pictat-o ?
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 21 December 2005 - 10:02 AM
Poti sa faci busturi si la scara mai mica? sa zicem de la 1:5 descrescind din 2 in 2 unitati pina la 1:24 ca ti-as da si io niste teme de cercetare bineinteles contra cost ;)
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 21 December 2005 - 10:20 AM
@Skyspy, pot, nu pot, nu ma opreste nimeni sa incerc. ;)
De altfel sunt la faza in care imi pun la punct tegnologia pentru crearea figurinelor de 9cm. pe care le voi face de la 0.
Ceva mana mi-am facut, dar este posibil sa mai fie mult pana departe. Este ceva relativ nou intre pasiunile mele si o provocare pe care vreau "s-o dovedesc". :D
Bafta!
De altfel sunt la faza in care imi pun la punct tegnologia pentru crearea figurinelor de 9cm. pe care le voi face de la 0.
Ceva mana mi-am facut, dar este posibil sa mai fie mult pana departe. Este ceva relativ nou intre pasiunile mele si o provocare pe care vreau "s-o dovedesc". :D
Bafta!
Postat 21 December 2005 - 10:36 AM
Pe mine m-ar interesa de la scara 1:4 pina la 1:12 numai capul cu git doua miini de la jumatatea antebratului si doua picioare la inaltimea unei cizme.De la 1:12 in sus
evident e greu de lucrat si atunci eventual tot corpul ca oricum detalii de fata nu se mai pot face ca la alte scari mai mari.Daca esti dispus sa colaboram pot sa-ti fac rost
de scule si materiale mai speciale ce se gasesc la noi pentru astfel de lucrari.
evident e greu de lucrat si atunci eventual tot corpul ca oricum detalii de fata nu se mai pot face ca la alte scari mai mari.Daca esti dispus sa colaboram pot sa-ti fac rost
de scule si materiale mai speciale ce se gasesc la noi pentru astfel de lucrari.
Postat 21 December 2005 - 05:22 PM
OK. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Postat 22 December 2005 - 12:25 PM
pitts, la 22 Dec 2005, 11:24, a spus:
@Crios: este grozav ce faci tu!!!!
Multumesc Pitts!
Pasiunea e mare, dar nu e chiar o grozavie. Am vazut pe forumul asta atatea lucruri cu adevarat grozave incat lucrarea asta zic eu ca se incadreaza cu indulgenta pe la medie.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1