Salut, am cumparat un traxxas summit acum vreo 3 ani. Este modelul 2013 si am niste mici probleme la el: a cam inceput sa scartie serios :) si pleaca greu de pe loc( face un zgomot nasol cand pleci de pe loc la maxim). Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa schimb la el, va rog? Si cand merg incet se aude cum scartaie ceva pe la roti, sincer nu prea le am cu mecanica .
Pagina 1 din 1
Probleme Traxxas Summit 1/10
Postat 16 January 2016 - 02:10 PM
stelian26, la 16 January 2016 - 01:24 PM, a spus:
Salut, am cumparat un traxxas summit acum vreo 3 ani. Este modelul 2013 si am niste mici probleme la el: a cam inceput sa scartie serios :) si pleaca greu de pe loc( face un zgomot nasol cand pleci de pe loc la maxim). Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa schimb la el, va rog? Si cand merg incet se aude cum scartaie ceva pe la roti, sincer nu prea le am cu mecanica .
RULMENTII! Apa si rulmentii traxxas nu sunt prieteni. Desfaci masina total, scoti toti rulmentii si incerci sa vezi daca se mai pot recupera cu degripant.
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 18 January 2016 - 05:34 PM
E dificil daca nu ai notiuni minime despre mecanica.
Ar fi indicat sa desfaci cel putin 1 data modelul in intregime, sa intelegi cum functioneaza iar apoi sa il reansamblezi.
Data viitoare cand suna ceva, ai deja un "feeling", daca poate fi din motor, din transmisie, un rulment gripat, etc...
Ar fi indicat sa desfaci cel putin 1 data modelul in intregime, sa intelegi cum functioneaza iar apoi sa il reansamblezi.
Data viitoare cand suna ceva, ai deja un "feeling", daca poate fi din motor, din transmisie, un rulment gripat, etc...
1/8 Summit Highway Police Patrol on Castle 2200kV / ELC 6S
1/8 Brushless E-Revo
1/8 Brushless E-Revo
Postat 21 January 2016 - 09:24 AM
Vezi rulmentii si ambreiajul, asa, pentru quick fix - ambreiajul trebuie strans la maxim si apoi slabit o tura completa (360 grade). Daca nu iti place sa te murdaresti pe maini, da cu WD40 la rulmenti si vezi daca se schimba ceva.
Dupa aia... trebuie sa intri mai in amanunt :D
Dupa aia... trebuie sa intri mai in amanunt :D
Arata acest topic
Pagina 1 din 1